Λίγο μετά την ανακοίνωση ότι η Kim Kardashian είναι νομίμως ελεύθερη, ο δισεκατομμυριούχος ράπερ Kanye West, έκανε μια μοναδική ανάρτηση στο Instagram το βράδυ της Παρασκευής που δείχνει ότι του είναι πολύ δύσκολο να ξεπεράσει το διαζύγιό του.

Στην εικόνα που δημιούργησε παραλληλίζει το διαζύγιο με τον «COVID», το «περπάτημα σε γυαλί», «τους ξυλοδαρμούς σε εμπορικά κέντρα», «την ψυχή κάποιου που σέρνεται στα κάρβουνα», μεταξύ άλλων φρικτών πραγμάτων.

Το meme που μοιάζει με στίχους τραγουδιού συνεχίζει: «Το διαζύγιο μοιάζει σαν να άρπαξαν τα παιδιά σου από τον έλεγχό σου/ Το διαζύγιο μοιάζει σαν να σε πυροβόλησαν και η κυκλοφορία είναι αργή/ Το διαζύγιο μοιάζει με βαριά ανάσα/ Το διαζύγιο μοιάζει σαν να μην το πήρε ποτέ η γιαγιά πέρα από αυτό το κρύο/ Το διαζύγιο μοιάζει με ασφυξία/ Μόλις αναπνέω».

Δεν είναι σαφές εάν ο Kanye West έγραψε τις φράσεις αυτές ο ίδιος ή εάν, ίσως, αποτελούν μέρος ενός νέου μουσικού έργου που σχεδιάζει να κυκλοφορήσει. Οι εκπρόσωποι του ράπερ του “Mercy” δεν έχουν προβεί σε κάποια δήλωση ακόμα, ωστόσο οι διαδικτυακοί του ακόλουθοι έσπευσαν να τον συλλυπηθούν.

Ωστόσο, το ισχυρό μήνυμα έρχεται σε μια οδυνηρή στιγμή, επειδή πριν από δύο ημέρες ένας δικαστής κήρυξε τον West και την πρώην σύζυγό του, Kim Kardashian, νομίμως ελεύθερους. Λόγω της απόφασης του δικαστή, reality star δεν χρειάζεται πλέον να λέει “Kim Kardashian West” και μπορεί να χρησιμοποιεί μόνο το δικό της διάσημο επώνυμο Kardashian από εδώ και στο εξής.

Η Kardashian δεν έχασε χρόνο και αφαίρεσε αμέσως το όνομα του συζύγου της από τα social. Αποκάλυψε επίσης σε μια συνέντευξη στο κόκκινο χαλί αμέσως μετά την ακρόαση ότι πλέον νιώθει υπέροχα και σε ένδειξη υποστήριξης του φίλου της, Pit Davidson, έκανε like σε ένα tweet που τον αποκαλούσε «τρυφερό», «αστείο» και άντρα που «φέρεται σε όλους με σεβασμό».

Όμως, ενώ ο Kanye West φαινομενικά βουρκώνει στο διαδίκτυο, φαίνεται να χειρίζεται την απόφαση του δικαστή πολύ καλύτερα στην πραγματική ζωή αφού ήδη πραγματοποιεί κοινές εμφανίσεις με νέα συνοδό μετά τον πρόσφατο χωρισμό του από την ηθοποιό Julia Fox.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ KANYE WEST, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ