Πρώην υπάλληλοι της Adidas, με την οποία διεκόπη η συνεργασία που είχε ο Κάνιε Γουέστ, αποκάλυψαν ότι ο ράπερ τούς έδειχνε γυμνές φωτογραφίες της Κιμ Καρντάσιαν αλλά και πορνογραφικό υλικό.

Τα εν λόγω περιστατικά γνωστοποιήθηακν λεπτομερώς σε μια ανοιχτή επιστολή με τίτλο «The Truth About Yeezy: A Call to Action for Adidas Leadership», την οποία έλαβε η Rolling Stone.

Η αποκαλυπτική δημοσίευση του Rolling Stone περιλαμβάνει τηναποκάλυψη ενός συνεργάτη του ράπερ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο Κάνιε του έδειξε μια φωτογραφία της Κιμ και του είπε: «Η γυναίκα μου μόλις μου το έστειλε αυτό». Μάλιστα, ο πρώην συνεργάτης του είπε πως επρόκειτο για μαι «πολύ αποκαλυπτική και προσωπική» φωτογραφία της Κιμ.

Κάνιε Γουέστ

Ωστόσο, ακόμα ένας υπάλληλος ανέφερε πως ο Κάνιε Γουέστ τού έδειχνε αποαγορεύμενα βίντεο με την reality star, η οποία υπέβαλε την αίτηση διαζυγίου το 2021.

«Δεν φοβόταν να δείξει εικόνες ή να μιλήσει για καταστάσεις που θα έπρεπε να κρατηθούν ιδιωτικές», αποκάλυψε ένας άλλος. «Είναι πορνό ταινία;» ρώτησε ένας, στον οποίο ο Γουέστ απάντησε: «Ναι». Μάλιστα, ο Κάνιε τον παρότρυνε να το παρακολουθήσει ολόκληροπαρά την άρνση του υπαλλήλου.

Κιμ Καρντάσιαν: «Κάνιε σταμάτα» – Το ξέσπασμα στο instagram

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι και επίσημα ελεύθερη – Η προσβλητική ανάρτηση του Κάνιε Γουεστ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΙΜ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ