Ο Kanye West, αναφέρει σε φίλους αλλά και συνεργάτες του, πως είναι ξανά ζευγάρι με την Kim Kardashian. Ωστόσο, κανείς δεν πιστεύει, πως κάτι τέτοιο αληθεύει. Οι φήμες αυτές άρχισαν, όταν πριν από λίγες ημέρες η επιχειρηματίας εμφανίστηκε με νυφικό σε μια συναυλία, που πραγματοποίησε ο τραγουδιστής στο Σικάγο.

Άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλύτερα θεωρούν πως όλο αυτό το κάνει, ώστε να δημιουργήσει περισσότερο ενδιαφέρον γύρω από το όνομά του, λίγο καιρό πριν κυκλοφορήσει το νέο του album. Ο μεγάλος ανταγωνιστής του, Drake, ετοιμάζει και αυτός την επόμενη δουλειά του, οπότε κάτι τέτοιο θα ωφελούσε τον Kanye West.

Στην πραγματικότητα πηγή που είναι κοντά στον τραγουδιστή υποστηρίζει πως το πρώην ζευγάρι, δεν μιλούσε για μήνες, μετά από το διαζύγιο του, ωστόσο η κατάσταση αυτή άλλαξε πριν από λίγο καιρό, καθώς θεώρησαν πως κάτι τέτοιο δεν θα έβλαπτε τα παιδιά τους.

Ο ίδιος άνθρωπος υποστηρίζει μάλιστα πως η Kim Kardashian, θέλει πλέον να υποστηρίζει τον πρώην σύζυγό της με κάθε τρόπο, για το καλό των παιδιών τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ KIM KARDASHIAN, , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ