Ο 44χρονος Kanye West, ο οποίος άλλαξε νόμιμα το όνομά του σε Ye, δεν συγκρατήθηκε κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στο “Hollywood Unlocked”. Μιλώντας ειλικρινά με τον οικοδεσπότη Jason Lee, o Ye τόνισε ότι αυτό που περνάει εν μέσω του διαζυγίου του με την Kim Kardashian «δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε τίτλο».

«Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους ήθελα να καθίσω και να μιλήσω απευθείας μαζί σου και να μιλήσω στον κόσμο για το τι ακριβώς συνέβη». Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Kanye West αναφέρθηκε στην εν διαστάσει σύζυγό του, με την οποία έχει τέσσερα παιδιά, και είπε ότι πρόσφατα του απαγορεύτηκε η είσοδος στο σπίτι της, όπου έμενε μέχρι πριν τραβήξουν χωριστούς δρόμους. «Ακούω ότι ο νέος της φίλος είναι πραγματικά στο σπίτι και δεν μπορώ καν να πάω, και τότε ήταν που τηλεφώνησα στα ξαδέρφια μου», δήλωσε αναφερόμενος στον Pete Davidson.

Kanye West

Δεδομένου ότι στον Kanye δεν επιτρεπόταν να βρεθεί στο σπίτι της Kim, εκείνος είπε στα ξαδέρφια του να μεταφέρουν δύο πράγματα σε εκείνη: «Πείτε της ότι η ασφάλεια δεν θα μπει μεταξύ εμένα και των παιδιών μου».

«Κανένας άνθρωπος δεν έχει ανοσία στο περιβάλλον του. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι γύρω από την Kim που μπορούν να την επηρεάσουν. Ξέρεις, παίρνει συγκεκριμένες αποφάσεις. Απλώς ψάχνει για ασφάλεια και ένα ασφαλές μέρος», υπογράμμισε ο Kanye West. Αργότερα πρόσθεσε: «Οι γυναίκες θέλουν απλώς ασφάλεια και άνεση». Βέβαια, κολάκευσε την Kim με τον τρόπο του: «Οι γυναίκες αγαπούν την Kim. Η Kim είναι απλώς ένα παιδί αφίσας κάποιου: μιας μαμάς, μιας δικηγόρου. Δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί ότι όλοι αγαπούν την Kim».

Όσον αφορά στο σπίτι που αγόρασε ακριβώς απέναντι από την Kim Kardashian απάντησε με ειλικρίνεια: «Η παρηγοριά μου προέρχεται από το να βλέπω τα παιδιά μου και να έχω ένα σταθερό πρόγραμμα. Γι’ αυτό πήρα ακόμη και το σπίτι», προσθέτοντας ότι η απόφασή του «ανατράπηκε». «Κάτι δεν πήγαινε καλά με το να αποκτήσω ένα σπίτι δίπλα στα παιδιά μου. Τίποτα δεν θα με κρατήσει μακριά από τα παιδιά μου. Και αυτό θέλω να μάθουν όλοι: Μην παίζεις μαζί μου, μην παίζεις με τα παιδιά μου, δεν θα μπει ασφάλεια ανάμεσα σε εμένα και τα παιδιά μου».

Σύμφωνα με τον ράπερ, η πρώτη του προτεραιότητα θα είναι πάντα τα παιδιά του. «Θα είμαι τόσο κοντά, τα παιδιά κυριολεκτικά θα είναι σε κοντινή απόσταση. Δεν παίζω όταν πρόκειται για τα παιδιά μου. Αυτό ισχύει για οποιονδήποτε περνάει έναν χωρισμό».

Αν και δεν είναι μαζί με τη reality star και επιχειρηματία, ο Ye ορκίστηκε: «Θα είμαι ακόμα ο καλύτερος μπαμπάς. Μπορούν να κάνουν αστεία. Μπορούν να κάνουν αστεία στα μέσα ενημέρωσης. Μπορούν να σκαρφίζονται ιστορίες για όποια βγαίνω. Μπορούν να μπλοκάρουν συμφωνίες ή να κάνουν οτιδήποτε τέτοιου είδους, αλλά θα σας πω ευθέως: Μην παίζετε με τα παιδιά μου».

Παράλληλα, έκανε λόγο για δεύτερο sex tape της Kim, λέγοντας: «Αφού πήγα και πήρα τον φορητό υπολογιστή από τον Ray J εκείνο το βράδυ -και μετά επιβιβάστηκα σε μια πτήση-, συνάντησα αυτόν τον άνθρωπο στο αεροδρόμιο και επέστρεψα και το παρέδωσα σε εκείνη στις 8 το πρωί. Έκλαψε όταν το είδε. Ξέρεις γιατί έκλαψε όταν είδε το φορητό υπολογιστή; Γιατί αντιπροσωπεύει πόσο πολύ έχει χρησιμοποιηθεί. Αντιπροσωπεύει πόσο πολύ δεν την αγάπησαν οι άνθρωποι και την έβλεπαν απλώς ως εμπόρευμα».

Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Kanye αν αισθάνεται σαν να τον έχουν χρησιμοποιήσει, ο τραγουδιστής απάντησε: «Ίσως ναι, αλλά κάθομαι εδώ με ένα σακάκι Balenciaga αυτή τη στιγμή, οπότε δεν πειράζει».

main photo: Getty Images/Ideal Image

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ KANYE WEST, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ