Τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Ο Καπετάν Μιχάλης» στον ιστορικό κινηματογράφο «Δαναός», παρουσία όλων των συντελεστών και του cast της ταινίας.

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι, ηθοποιοί, σκηνοθέτες και άνθρωποι από τον χώρο της πολιτικής, του πολιτισμού και της τέχνης παρευρέθηκαν στην κινηματογραφική προβολή και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια υπερπαραγωγή που αποτελεί πιστή αναπαράσταση της εποχής, με τους πρωταγωνιστές της ταινίας να αποδίδουν με ρεαλιστικό τρόπο την σκληρότητα της εποχής και την προσπάθεια του λαού της Κρήτης για αυτοδιάθεση.

To θρυλικό μυθιστόρημα του Νίκου Καζαντζάκη μεταφέρεται για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη μέσα από γυρίσματα σε όλο το εύρος της Κρητικής τοπιογραφίας, και με τον Αιμίλιο Χειλάκη να ερμηνεύει τον ρόλο του Καπετάν Μιχάλη. Μαζί του πρωταγωνιστούν οι: Αλέκος Συσσοβίτης, Τζένη Καζάκου, Λουκία Μιχαλοπούλου, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Βασίλης Χρηστίδης, Γιώργος Γεροντιδάκης, Σπύρος Μπιμπίλας, Γιάννης Συλιγνάκης, Δημήτρης Χαβρές, Μιχαήλ Γιαννικάκης, Μάνος Ιωάννου, Βιργινία Ταμπαροπούλου, και άλλοι.

Ο Καπετάν Μιχάλης
ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗΣ, ΜΙΧΑΗΛ ΓΙΑΝΝΙΚΑΚΗΣ, ΤΖΕΝΗ ΚΑΖΑΚΟΥ, ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΧΕΙΛΑΚΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΟΝΤΙΔΑΚΗΣ, ΑΛΕΚΟΣ ΣΥΣΣΟΒΙΤΗΣ

Λίγο πριν την έναρξη της προβολής, ο Κώστας Χαραλάμπους, που υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία της κινηματογραφικής μεταφοράς αυτού του εμβληματικού βιβλίου, μαζί με τους συντελεστές και τους ηθοποιούς της ταινίας, καλωσόρισαν θερμά τους καλεσμένους και ευχαρίστησαν όσους συνέλαβαν στην πραγμάτωση της ταινίας.

Η ταινία «Ο Καπετάν Μιχάλης» θα προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, από την The Film Group.

ΑΛΕΚΟΣ ΣΥΣΣΟΒΙΤΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, JACQUES KRUGER (ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ TFG)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΟΝΤΙΔΑΚΗΣ, ΛΟΥΚΙΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗΣ
ΑΘΗΝΑ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΧΕΙΛΑΚΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΖΑΚΟΣ, ΤΖΕΝΗ ΚΑΖΑΚΟΥ, ΤΑΝΙΑ ΤΡΥΠΗ
ΜΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΝΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΧΕΙΛΑΚΗΣ, ΣΟΦΙΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ
ΤΑΣΟΣ ΝΟΥΣΙΑΣ, ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ
ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΝΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗΣ
ΛΟΥΚΙΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ
ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΛΟΥΚΟΥΝΤΗΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ, ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΜΙΡΕΛΛΑ ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ, ΧΑΡΗΣ ΝΤΑΒΛΑΣ
ΚΑΤΙΑ ΤΑΡΑΜΠΑΝΚΟ, ΒΑΣΙΑ ΚΩΣΤΑΡΑ
ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ, ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ
ΜΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ, ΤΑΣΟΣ ΝΟΥΣΙΑΣ
ΑΛΕΚΟΣ ΣΥΣΣΟΒΙΤΗΣ, ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΤΑΝΙΑ ΤΡΥΠΗ, ΕΥΑ ΝΑΘΕΝΑ, ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΧΕΙΛΑΚΗΣ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΤΖΑΝΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΣΙΛΙΜΠΙΟΥ, ΤΖΕΝΗ ΚΑΖΑΚΟΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ