Κοινή συνέντευξη στην εκπομπή “Breakfast@star” παραχώρησαν ο Γιώργος Καράβας και η σύζυγός του Ραφαέλα Ψαρρού και μίλησαν για τη σχέση τους και την οικογένειά τους.

Η σύζυγος του Μέντορα του GNTM δεν δίστασε να παραδεχτεί στον τηλεοπτικό αέρα ότι απαντά στα τηλέφωνα που δέχεται ο ίδιος, με εκείνη να το εξομολογείται χαμογελώντας.

Γιώργος Καράβας

Ο Γιώργος Καράβας ανέφερε: «Το κινητό μου είναι πάντα πάνω στο τραπέζι. Καθαρός ουρανός…». Παράλληλά, ο ίδιος αποκάλυψε ότι έχει ψάξει το κινητό της κάποιες φορές, αλλά όπως τόνισε «περισσότερο στο παρελθόν».

Τι κρατά τη σχέση τους όμως δυνατή; «Έχουμε σίγουρα μια φορά την εβδομάδα ένα βράδυ δικό μας», είπε η Ραφαέλα Ψαρρού και ο σύζυγός της υπογράμμισε ότι κάνουν και διακοπές μόνοι τους, χωρίς τα δύο παιδιά τους. «Το οφείλει αυτό κάθε ζευγάρι στους εαυτούς τους για να διατηρήσεις την αρχική σχέση».

Το ζευγάρι, όμως, μίλησε και για τα πρώιμα χρόνια του με τον ίδιο να δηλώνει ότι την προσέγγισε με ειλικρίνεια, δίνοντάς της μια κάρτα.

«Είσαι ένα ωραίο κορίτσι, μου αρέσεις και θέλω να σε γνωρίσω. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να θέσω το επάγγελμά μου για να σπάσει ο πάγος και δεν της ανάφερα ποτέ τι κάνω». Η Ραφαέλα Ψαρρού δεν τον πήρε αμέσως τηλέφωνο, λόγω επαγγέλματος, καθώς είχε στην αρχή τους ενδοιασμούς της εξ’ αιτίας της φύσης της δουλειά του. Όμως, όπως ανέφερε: «Μετά από μία εβδομάδα του έστειλα μήνυμαΌταν τον γνώρισα κατάλαβα ότι μπορεί να μου δώσει ασφάλεια».

Ο Γιώργος Καράβας με τη σειρά του είπε στους οικοδεσπότες της εκπομπής του star ότι δεν πίστευε ότι θα τον καλέσει αφού του «έψησε το ψάρι στα χείλη».

Βέβαια, μίλησαν για τα παιδιά τους Καλλιόπη και Φίλιππο και η Ραφαέλα Ψαρρού τόνισε μεταξύ άλλων ότι είναι λίγο αυστηρή μητέρα. Όσο για τον Γιώργο Καράβα; «Η κόρη μου με σέρνει από τη μύτη, αλλά στον γιο μου έχω ιδιαίτερη αδυναμία».

Σε άλλο σημείο, ο Μέντορας του GNTM ανέφερε ότι τα παιδιά τους «είναι τυχερά που έχουν μια τέτοια μητέρα». Τώρα, αν θελήσουν να ακολουθήσουν τον χώρο της μόδας, ο Γιώργος Καράβας ανέφερε ότι θέλει να πάρουν μόνα τους τον δικό τους δρόμο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΒΑΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ