Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Κώστα Καζάκου, σε ηλικία 87 ετών. Ο Κώστας Καζάκος έφυγε από κοντά μας και ταξίδεψε στη γειτονιά των αγγέλων. Το Hello.gr βρήκε την τελευταία κοινή συνέντευξη της Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου, λίγα χρόνια πριν η αξέχαστη Ελληνίδα σταρ φύγει από τη ζωή. ΄Ηταν η μοναδική φορά που το ζευγάρι είχε ανοίξει στην τηλεοπτική κάμερα, το σπίτι του στα Ιλίσια. Η Τζένη Καρέζη και ο Κώστας Καζάκος είχαν υποδεχτεί τους δημοσιογράφους Σόνια Ζαχαράτου και Δημήτρη Τζάνη στον προσωπικό τους χώρο και για πρώτη φορά καταγράφηκαν οι εσωτερικοί χώροι, όπως το καλαίσθητο σαλόνι με το τζάκι, η βιβλιοθήκη με τα βαριά ξύλινα έπιπλα και η τραπεζαρία με θέα την πόλη

«Μου αρέσει να γράφω, να κάνω μεταφράσεις, να διαβάζω. Όποτε έχω χρόνο ασχολούμαι με το σπίτι, αλλά δυστυχώς δεν έχω πολύ χρόνο γιατί δουλεύουμε συνεχώς. Μου αρέσει να μαγειρεύω και μάλιστα όταν το κάνω, το κάνω νόστιμα! Μου αρέσει το σπίτι μου, να έρχονται φίλοι στο σπίτι μου. Να τους μαγειρεύω», είχε πει η Τζένη Καρέζη για το πώς περνούσε το χρόνο της μέσα στο σπίτι.

Είναι γεγονός ότι στην Τζένη Καρέζη δεν άρεσε η κοσμική ζωή. Η ίδια χαρακτηριστικά είχε χαρακτηριστικά πει: «Εμείς επιθυμούμε πάντα να μένουμε στο σπίτι μας. Δεν μας κάνει κέφι να βγούμε και να τριγυρίζουμε τις νύχτες. Μας αρέσει να μένουμε ώρες εδώ. Να κουβεντιάζουμε για τη δουλειά μας και την οικογένειά μας. Δεν μπορείς να φανταστείς, το τι παίρνει ο ένας από τον άλλον διαρκώς, έτσι. Είναι χαρά θεού, το να μπορείς να μένεις στο αγαπημένο στο σπιτικό, στην φιλόξενη ζεστασιά του».

Το χολ του σπιτιού

Το σαλόνι του σπιτιού με το υπέροχο πορτραίτο της Τζένης που είχε φιλοτεχνήσει ο Τσαρούχης.

Η τραπεζαρία του σπιτιού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ