Οι νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της υπερπαραγωγής «Τhe Man of God» της ταινίας της Γιελένα Πόποβιτς που θα πρωταγωνιστήσει ο Άρης Σερβετάλης κυκλοφόρησαν και βλέπουμε την Κρυοφυλλιά Καραμπέτη και την Τόνια Σωτηροπούλου ντυμένες μοναχές.

Η ταινία ουσιαστικά βασίζεται στη ζωή και το έργο του Άγιου Νεκτάριου, τον οποίο καλείται να ενσαρκώσει ο Άρης Σερβετάλης. Η ιστορία επικεντρώνεται στις συκοφαντίες και τις διώξεις που υπέστη ο Άγιος από τους εχθρούς του, χωρίς να λυγίσει και να σταματήσει να κηρύττει τον λόγο του Θεού.

Μαζί με τον Άρη Σερβετάλη και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, θα συμμετέχει μία ομάδα από εξαίρετους ηθοποιούς οι οποίοι είναι ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Νικήτας Τσακίρογλου, η Τόνια Σωτηροπούλου που φαίνεται και στις φωτογραφίες, ο Μάνος Γαβράς, ο Γιάννης Αναστασάκης, ο Μιχάλης Οικονόμου, ο Αλέξανδρος Μυλωνάς, ο Παύλος Κουρτίδης, ο Αλεξάντερ Πετρόφ και άλλους. Τη μουσική της ταινίας έχει αναλάβει ο πολυβραβευμένος μουσικοσυνθέτης Ζμπίγκνιου Πράισνερ, διάσημος μέσα από την συνεργασία του με τον Κριστόφ Κισλόφσκι.

Η ημερομηνία εξόδου της ταινίας στους κινηματογράφους από τη Feelgood έχει οριστεί για τον Νοέμβριο στην επέτειο των 100 χρόνων από την κοίμηση του Αγίου Νεκταρίου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ