Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Τον αγαπώ και τον σκέφτομαι πάντα με μεγάλη νοσταλγία και να είναι καλά εκεί που είναι»

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής μαζί με τον Μανώλη Μητσιά στην εκπομπή «Τετ α Τετ» του Τάσου Τρύφωνος και μίλησε για τη σχέση που καθόρισε την επαγγελματική και προσωπική της πορεία.

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Τον αγαπώ και τον σκέφτομαι πάντα με μεγάλη νοσταλγία και να είναι καλά εκεί που είναι»

Μετά την μεγάλη επιτυχία των δύο sold out συναυλιών (29/3 & 5/4), ο Μανώλης Μητσιάς και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη θα παρουσιάσουν για ακόμα μία βραδιά, το Σάββατο 20 Απριλίου, την παράσταση «Οι ποιητές μας τραγουδούν» στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός».

Με αφορμή, λοιπόν, τις επικείμενες παραστάσεις οι δυο τους ήταν προσκεκλημένοι της Κυπριακής τηλεόρασης με την ηθοποιό να προβαίνει σε εξομολογήσεις καρδιάς.

Μεταξύ άλλων, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη αναφέρθηκε και στη σχέση της, επαγγελματική και προσωπική, με τον αείμνηστο Μηνά Χατζησάββα: «o Μηνάς ήταν ένα υπέροχο πλάσμα. Όταν συναντηθήκαμε το 1983 ήμασταν πάρα πολύ νέοι, είχαμε 10 χρόνια διαφορά. Ήμουν 25, εκείνος 35. Ήμασταν σαν αδέρφια, είχαμε μία εκπληκτική σχέση παραπάνω από φίλοι και συνεργάτες. Τέτοιο δώσιμο και σκηνική εντιμότητα. Από μικρό κορίτσι μπήκα στο θέατρο με ιδανικές συνθήκες.

Όλες αυτές οι συνεργασίες μας έφερναν και πιο κοντά. Μεγαλώνοντας και εξελισσόμενοι και οι δυο ωριμάζαμε παράλληλα. Όταν συναντιόμασταν μετά από χρόνια ήταν σαν να μην είχε περάσει μία ημέρα. Είχαμε αποκτήσει αυτές τις βάσεις αυτής της χημείας που ανασαίναμε ο ένας με την ανάσα του άλλου».

Στο τέλος, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη παραδέχτηκε πως: «Η απώλειά του με σημάδεψε, με συγκλόνισε. Τον αγαπώ και τον σκέφτομαι πάντα με μεγάλη νοσταλγία και να είναι καλά εκεί που είναι».

Πηγή: Youtube

Πηγή φωτογραφιών: Facebook

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΙΑ ΚΑΡΑΜΠΕΤΗ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ