Ποδαρικό στην εκπομπή της Άννας Δρούζα «Όσα (δε) λέμε» στο OPEN έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης, με διάθεση να μοιραστεί πολλά από όσα δεν έχει πει στο παρελθόν.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πάντα ήταν ανοιχτός στο να μοιράζεται κομμάτια της ζωής του με τον κόσμο. Άλλωστε, αυτό είναι κάτι που επαναλαμβάνει συνεχώς, ότι δεν του αρέσει να κρύβεται και γι’ αυτό έδειξε εξ’ αρχής ποιος είναι.

Παρ’ όλ’ αυτά, υπάρχουν και κάποια θέματα τα οποία ίσως δεν είχε θίξει μέχρι τώρα. Κι ένα από αυτά ήταν η στιγμή που αποκάλυψε στους δικούς του ανθρώπους και, κατ’ αρχάς, στη μητέρα του, το σεξουαλικό του προσανατολισμό.

Στέφανος κασσελάκης
Σε ένα σημείο της συνέντευξής του, ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε ότι τον συγκινεί η επαφή με τον κόσμο. (Photo: instagram/skasselakis)

«Η πιο ευάλωτη στιγμή μου ήταν όταν εκδηλώθηκα στη μητέρα μου για τον προσανατολισμό μου, έκλαιγα για ώρες. Ήταν λυτρωτικό και είχα ανάγκη αν και έχω υπάρξει ανεξάρτητος, είχα ανάγκη από τη δική της αποδοχή. Δεν με απογοήτευσε η αντίδρασή της», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης και ξεκαθάρισε:  

«Δεν έχω πρόβλημα να κλαίω, δεν θεωρώ ότι η εικόνα της ανδρείας συνεπάγεται και να μην κλαις, το αντίθετο. Το να είσαι γενναίος σημαίνει ότι δεν φοβάσαι να δείξεις αίσθημα».

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα από τη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στο «Όσα (δε) λέμε»:

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, αναφερόμενος ξανά στην οικογένειά του, ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είπε: «Η οικογένειά μου ένιωσε την προδοσία από ένα φάσμα προσώπων που ξαφνικά ξέχασαν πόσο τους είχε βοηθήσει. Ήταν ένα πολύ σκληρό και τραυματικό μάθημα που με είχε στιγματίσει».

Και τόνισε αναφορικά με το τι του άφησε εκείνη η εμπειρία: «Το πιο βαθύ ένστικτο ήταν ότι μπορώ να αντέξω τα πάντα. Όταν ξέρεις ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και το αντέχεις και ότι βασίζεσαι σε λίγο κόσμο είναι κάτι που δημιουργεί μία σκληράδα μια ανθεκτικότητα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ