Πριν μερικές ημέρες η Κατερίνα Διδασκαλου γνωστοποίησε ότι νοσει από covid και γι’ αυτό αναβλήθηκαν οι παραστάσεις “Η Πόρνη από πάνω”, ωστόσο η ηθοποιος ανακοίνωσε πως τελικά πέρασε πνευμονία.

Όταν ανακοίνωσε ότι νόσησε από κορωνοϊό, η ανακοίνωση του θεάτρου είχε αναφέρει ότι τα τρία μοριακά tests είχαν δείξει αρνητικό αποτέλεσμα.

Η ηθοποιος, λοιπόν, προχώρησε σε νέα δημοσίευση, γνωστοποιώντας ότι ταλαιπωρήθηκε από πνευμονία και πλέον υπάρχει σταδακή ανάκαμψη της υγείας της, ενώ παράλληλα επιστρέφει και στα επαγγελματικά της καθήκοντα.

«Η Κατερίνα Διδασκάλου, μετά την πνευμονία που την ταλαιπώρησε τις τελευταίες δύο εβδομάδες πηγαίνει βήμα βήμα προς την ανάρρωσή της. Με βελτιωμένη την υγεία της μετά την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή, η Κατερίνα από 1 Σεπτεμβρίου βγαίνει από την απομόνωση και επανέρχεται σταδιακά στην καθημερινότητα και στις υποχρεώσεις της. Η διαφύλαξη της υγείας της ίδιας, των συνεργατών της και του κοινού, δεδομένης σε εποχή πανδημιας της ισχυρής κλινικής υποψίας για COVID και άλλων μεταδοτικών παραγόντων, ήταν το μοναδικό μέλημα που οδήγησε στην επιβεβλημένη ακύρωση των παραστάσεων στη Β. Ελλάδα. Η “Πόρνη από πάνω” επιστρέφει στο Φεστιβάλ Κολωνού του @opanda.gr , τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο Θέατρο Κολωνού. Τα έσοδα του Φεστιβάλ θα διατεθούν για την αντιμετώπιση των συνεπειών των πυρκαγιών».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ