Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μίλησε η Κατερίνα Διδασκάλου, η ταλαντούχα ηθοποιός που καθηλώνει τους τηλεθεατές με την ερμηνεία της στην υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» στο ρόλο της Μυρσίνης και θεατρικά στον μονόλογο του Αντώνη Τσιπιανίτη «Η πόρνη από πάνω». Η αγαπημένη ηθοποιός μάλιστα προέβη, σε μία σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή. «Είμαι ερωτευμένη!», δήλωσε και συνέχισε: «Είμαι ερωτευμένη με τη ζωή που μου έχει φέρει έναν άνθρωπο με τον οποίο νιώθω τόσο καλά».

Κατερίνα Διδασκάλου: Η σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική ζωή της

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε στις δύο κόρες της, τη Φλώρα και την Μαρκέλλα και στην περίοδο της εφηβείας τους, που όπως αποκάλυψε υπήρξε ένα διάστημα που την αντιμετώπισαν ανταγωνιστικά: «Αυτό συνέβη στην πολύ αρχική τους εφηβεία. Η Μαρκέλλα μου είχε πει: ”Ποια νομίζεις ότι είσαι; Επειδή σου στέλνουν λουλούδια και γράμματα;“». Και πρόσθεσε: «Όταν η κόρη μου μου είπε πως ο συμμαθητής της ήθελε να με παντρευτεί, το αντέστρεψα και της είπα ότι να με κάνει εμένα την γριά; Εσένα θέλει. Και ήμουν μόλις 36 ετών».

Για τα χρόνια που έζησε στην Νέα Υόρκη τόνισε: «Στην Νέα Υόρκη απέκτησα τις κόρες μου. Δε φοβήθηκα ποτέ την οικογένεια ή ότι ένα παιδί παιδί μπορεί να σε πάει πίσω και ένα δεύτερο ακόμα πιο πίσω. Τα παιδιά μου με έσωσαν, με γείωσαν, κατάλαβα την πραγματική διάσταση της ζωής».

Στην ίδια συνέντευξη ανάφερε: «Όπως πολύ καλά λέει ο αγαπημένος μου, το ζητούμενο είναι η ερωτική χημεία να εξελιχθεί σε αγάπη, δυαδικότητα, συντροφικότητα. Δεν είναι το πιο απλό πράγμα να ανακοινώσεις ως μαμά στα παιδιά ότι είσαι ερωτευμένη, αλλά τα παιδιά μου είναι γενναία».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ