Η Κατερίνα Γερονικολού παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και αναφέρθηκε στην επαγγελματική συνεργασία της με τον σύντροφό της Γιάννη Τσιμιτσέλη, ενώ παράλληλα εξωτερίκευσε ένα μειονέκτημά του.

«Υπάρχει κάτι πάρα πολύ καινούργιο στις ζωές μας, και στη δική μου και του Γιάννη γιατί είμαστε μαζί σε αυτήν τη σειρά. Ξεκινάμε τον Γενάρη στην ΕΡΤ και ανυπομονούμε», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός, μιλώντας για τη σειρά “Κι όμως είμαι ακόμα εδώ”.

«Θα είναι μια σειρά πάρα πολύ ρομαντική, ευχάριστη και αισιόδοξοι, αλλά και για όλες τις ηλικίες. Νομίζω κάναμε μια πολύ σοφή επιλογή φέτος. Δεν θα βρισκόμασταν καθόλου. Μου αρέσει που ο Γιάννης είναι αληθινός προς όλους και με ντομπροσύνη. Δεν υποδύεται ποτέ παρά μόνο όταν παίζει. Με χαλαρώνει αυτό γιατί ξέρω ποιος άνθρωπος είναι», συμπλήρωσε στη συνέχεια η Κατερίνα Γερονικολού.

Ποιο είναι όμως το μοναδικό μειονέκτημα του ηθοποιού; «Θα μπορούσε να είναι λιγότερος τσαπατσούλης… Είμαι ευτυχισμένη. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα παραπάνω και εύχομαι το 2022 να μην αλλάξει τίποτα στη ζωή μου. Δεν συνδυάζω τον γάμο με την ευτυχία. Δεν σχεδιάζουμε κάτι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ