Η ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη», από τη Μιμή Ντενίση, έχει ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες, ενώ ο Μπουράκ Χακί και η Κατερίνα Γερονικολού πέταξαν για το νησί της Χίου.

Οι ηθοποιοί εντάσσονται στο cast της διεθνούς παραγωγής -υπό την αιγίδα του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου- και η ταινία θα παρουσιάσει τη Χίο, μεταφέροντας το κλίμα και τον πολιτισμό από την εποχή της Μικράς Ασίας.

Η ταινία πραγματεύεται μεταξύ άλλων και τον ξεριζωμό ο οποίος σημάδεψε τη χώρα πριν από περίπου 100 χρόνια. Θα έχει διαμορφωμένα σκηνικά και κοστούμια, τα οποία θα προσαρμόζονται στο ύφος της τότε εποχής και τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν σε Μυτιλήνη, Δυτική Λέσβο, Αθήνα, Πειραιά, Φάληρο και Χίο.

Το cast είναι διεθνές και ανάμεσά τους βρίσκονται: Μιμή Ντενίση, Λεωνίδας Κακούρης, Burak Hakki, Κρατερός Κατσούλης, Ταμίλλα Κουλίεβα, Κατερίνα Γερονικολού, Χρήστος Στέργιογλου, Ντίνα Μιχαηλίδου, Νέδη Αντωνιάδου, Αναστασία Παντούση, Daphne Alexander, Κώστας Κορτίδης, Έφη Γούση, Γιάννης Εγγλέζος, Daniel Crossley, Duncan Skinner, Nathan Thomas, Fotina Papatheodorou και ο Γιάννης Βογιατζής.

Μάλιστα, ο Μπουράκ Χακί είχε αναφέρει κατά την άφιξή του στην Ελλάδα: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα συμμετάσχω στην ταινία με τη Μιμή Νενίση. Είναι μια υπέροχη ηθοποιός, την έχω δει στο θέατρο επίσης».

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε, λοιπόν, την Κατερίνα Γερονικολού και τον Μπουράκ Χακί κατά την αναχώρησή τους για το νησί της Χίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΥ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ