Βραδινή έξοδο παρέα με φίλους πραγματοποίησαν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού. Το ζευγάρι ταλαντούχων ηθοποιών είχαν ένα γεύμα σε περουβιανό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας. Η Κατερίνα μοιράστηκε μάλιστα στιγμιότυπα από το δείπνο τους σε stories της στο Instagram.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού απολαμβάνουν μία όμορφη σχέση αλλά επιδιώκουν να διατηρούν ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή. Σπάνια αναφέρονται δημόσια στη σχέση τους και επίσης δεν μοιράζονται συχνά κοινά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στα social media. Κάποιες φορές όμως κάνουν κάποιες ευχάριστες εξαιρέσεις.

Κατερίνα Γερονικολού- Γιάννης Τσιμιτσέλης: Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι

Στην κοινή συνέντευξη που είχαν παραχωρήσει πέρυσι τον Φεβρουάριο το 2022 στο HELLO! και στη Σόνια Μαγγίνα είχαν μιλήσει για το γεγονός ότι διαφυλάττουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας: «Δεν είναι κάτι που έχουμε επιδιώξει, είναι στάση ζωής. Δεν θέλαμε ποτέ, ούτε εγώ ούτε η Κατερίνα, αλλά και ούτε ως ζευγάρι, να προκαλέσουμε ή να δημιουργήσουμε καταστάσεις. Ζούμε και αναπνέουμε, δουλεύουμε, περνάμε ωραία τη ζωή μας και μας αρκεί αυτό», είχε πει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Η Κατερίνα Γερονικολού είχε συμπληρώσει: «Νομίζω πως αν δεν μας έφερναν οι δουλειές κοντά, αν δεν ταιριάζαμε επαγγελματικά, θα ήμαστε εντελώς αθέατοι ως ζευγάρι. Η ψυχοσύνθεσή μας δεν μας αφήνει να βγάλουμε προς τα έξω το πώς είμαστε εκτός δουλειάς. Προφανώς θα κάνουμε κοινές συνεντεύξεις και εμφανίσεις για επαγγελματικούς λόγους, αλλά μόνο όσο χρειάζεται».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ