Κατά έναν χρόνο μεγαλύτερος γίνεται ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η σύντροφός του Κατερίνα Γερονικολού θέλησε να τον τιμήσει, κοινοποιώντας μια πραγματικά όμορφη φωτογραφία τους.

Η δημοφιλής ηθοποιός τον κρατά στην αγκαλιά της και του χαρίζει ένα τρυφερό φιλί, ενώ παράλληλα γράφει: «Κάθε μέρα γιορτή από τη μέρα που σε γνώρισα».

Οι δυο του είναι ζευγάρι περίπου δυόμισι χρόνια και απολαμβάνουν όμορφες κοινές στιγμές! Την εν λόγω φωτογραφία τράβηξε η αδερφή της Κατερίνας.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δέχεται από νωρίς ευχές, ενώ να θυμίσουμε ότι αναμένεται να τον δούμε στο mega και στο νέο Project που θα παρουσιάσει στο τηλεοπτικό κοινό, με τίτλο “Fishy”.

Η Κατερίνα Γερονικολού για τον δεσμό τους

Η δημοφιλής ηθοποιός, την οποία αναμένεται να δούμε στην ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη”, είχε μιλήσει στο παρελθόν για τους δυο τους, χαρακηρίζοντάς τους ως έναν καλό συνδιασμό.

«Νομίζω είμαστε ένας καλό συνδυασμός. Χωρίς εμένα το σπίτι θα κατέρρεε, θα ήταν βρώμικο, θα ήταν απλήρωτοι οι λογαριασμοί, δεν θα είχαμε νερό, ρεύμα, κάτι στο ψυγείο… Εγώ είμαι η βασίλισσα των organizer αλλά αυτός έχει άλλες χάρες… Μπορεί να είναι χαλαρός αλλά αυτό φέρνει και μια ωραία ηρεμία και χαρά. Είναι ωραίο αυτό».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΥ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ