Συνέντευξη στο “Happy Day” παραχώρησε η ηθοποιός της σειράς “Κι όμως είμαι ακόμα εδώ” Κατερίνα Γερονικολού και αναφέρθηκε στον Γιάννη Τσιμιτσέλη, τις φοβίες της και τον Γιώργο Κιμούλη.

«Είμαι πολύ υπέρ της καθαριότητας και της αποστείρωσης. Ειδικά μετά την πανδημία αυτά εντάθηκαν, αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό. Μου αρέσει το σπίτι να είναι καθαρό», ξεκαθάρισε αρχικά και τόνισε ότι ο σύντροφός της βοηθά στο σπίτι κάτι που την ξεκουράζει τηλεοπτικά.

«Μας έκαναν ταυτόχρονα την πρόταση για αυτή τη σειρά. Εγώ δεν είχα καμία καλύτερη και φυσικά, δέχτηκα. Με τον Γιάννη έχουμε τις ίδιες αγωνίες και τα ίδια άγχη κι αυτό μας ενώνει», συμπλήρωσε η Κατερίνα Γερονικολού. Παράλληλα, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην τηλεπαρουσίαση: «Πολύ ανεπίσημα μου έχει γίνει πρόταση για παρουσίαση. Νομίζω δεν θα μου γίνει ποτέ επίσημα, επειδή έχω πει πως δεν με ενδιαφέρει».

Ακόμα, η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε για το περιστατικό απρεπούς συμπεριφοράς που είχε βιώσει με τον Γιώργο Κιμούλλη: «Δεν έχω καμία επαφή μαζί του και για εμένα, το θέμα έχει κλείσει. Οφείλουμε στοεργασιακό περιβάλλον να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Τον έχω συγχωρήσει. Είναι σημαντικό να συγχωρούμε και να προχωράμε».

Τι δήλωσε, όμως, για τη μητρότητα; «Δεν έχει χτυπήσει καμπανάκι μητρότητας. Αγαπώ πολύ τα παιδιά. Θα δείξει ο χρόνος κι η πορεία».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ