Το τελευταίο διάστημα διαιωνίζεται η φήμη ότι η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης δεν είναι πλέον ζευγάρι, με την παρουσιάστρια να μην έχει πάρει θέση.

Όλα άρχισαν όταν στο πλατό του “Super Κατερίνα” φιλοξενήθηκε η Σάσα Σταμάτη, η οποία ρώτησε ευθέως την KatKen αν έχει χωρίσει, με την οικοδέσποινα της εκπομπής να μην απαντά και να υπεκφεύγει, λέγοντας στην καλεσμένη της ότι θα ανάψει φωτιές.

Κατερίνα Καινούργιου

Λίγο μετά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε στον τηλεοπτικό αέρα του “Happy Day” πως πρόκειται για μια κρίση, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Όταν ένα ζευγάρι είναι χρόνια και ταιριάζει, μπορεί να υπάρχει μια κρίση και να ξεπεραστεί. Επειδή ταιριάζουν ο Φίλιππος με την Κατερίνα και έχουν μοιραστεί πολύ ωραίες στιγμές, ευχόμαστε να είναι μια κρίση και να τα ξαναβρούν σύντομα. Η Κατερίνα ποτέ δεν έχει κρυφτεί και όταν αυτό συμβεί θα το επικοινωνήσει η ίδια με τον κόσμο».

Η Κατερίνα Καινούργιου, λοιπόν, έκανε ένα Insta story χρησιμοποιώντας στίχους από to ποίημα του Τάσου Λειβαδίτη “Mάταιες Αποφάσεις”, ενώ μάλιστα έβαλε το hashtag #poetrymylove.

Οι δυο τους είναι ζευγάρι από το 2019 και αρκετές είναι οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε εξόδους και δημόσιες εμφανίσεις!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΣΑΓΚΡΙΔΗΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ