Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να αναφερθεί στην εγκυμοσύνη της Μαρίας Ηλιάκη και μάλιστα δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, για όσα έχουν ζήσει μαζί αλλά και για την επιθυμία της Μαρίας Ηλιάκη να αποκτήσει παιδάκι.

«Έχουμε ζήσει πάρα πολύ όμορφες στιγμές με τη Μαρία και όμορφες και δυσάρεστες. Από τις όμορφες όμως κρατάω ότι ήθελε πάρα πολύ να γίνει μαμά. Είχε χάσει τη μαμά της και σε μια πολύ τρυφερή ηλικία που ήθελε να κάνει παιδί, είναι πολύ της οικογένειας, έχει πάρα πολλή αγάπη να δώσει», είπε για αρχή η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Η παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε» συνέχισε, λέγοντας: «Σας το είχε πει, την είχα δει και στον ύπνο μου πριν λίγο καιρό και είχαμε ανταλλάξει κάποια μηνύματα…Αισθανόμουν ότι είναι καλά. Έχουμε περάσει πάρα πολλές στιγμές μαζί, και σε δύσκολες δικές μου στιγμές μου έχει σταθεί πολύ, όχι μόνο της Μαρίας. Έχουμε σταθεί πολύ η μια στην άλλη. Το είχα από έναν κοινό γνωστό. Θα το πει εκείνη όταν νιώσει έτοιμη και επειδή ξέρω ότι θα την παίρνουν τώρα όλοι, δε πρόκειται να μιλήσει πουθενά, θα το κάνει όταν θέλει εκείνη κι όταν νιώσει έτοιμη. Της έστειλα και ένα προσωπικό μήνυμα… Παιδιά χθες έκλαψα όταν το είδα, γιατί πήγα 8 χρόνια πίσω, σε όλα αυτά που είχαμε περάσει και ζήσει μαζί, σε πολύ δύσκολες στιγμές, σε στιγμές που είχε περάσει η μια στο σπίτι της άλλης, και στο καμαρίνι, και σε συζητήσεις που είχαμε κάνει και ξέρω πόσο πολύ ήθελε να κάνει ένα παιδάκι. Της εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα περίφημα. Να είναι γερό και καλότυχο! Της αξίζει κάθε ευτυχία και θεωρώ ότι θα είναι μια εξαιρετική μαμά».

Διαβάστε επίσης

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ