Η Κατερίνα Καινούργιου έχει αποδείξει ότι χρησιμοποιεί πολλές φορές την αναγνωρισιμότητά της για καλό λόγο, προκειμένου να βοηθά και να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι και τώρα, η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την εμπειρία της από την εξέταση μαγνητικής μαστογραφίας ενώ παράλληλη θέλησε να στείλει ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης προς τις γυναίκες όλων των ηλικιών.

«Σαν εξέταση είναι δύσκολη, όχι γιατί πονάει – δεν πόνεσα από την εξέταση στιγμή αλλά λόγω της νεκρικής ακινησίας, του θορύβου του μηχανήματος, του πανικού κλειστοφοβίας που μπορεί να σε πιάσει κατά τη διάρκειά της όπως είσαι ξαπλωμένη μπρούμυτα.

Δεν υπάρχει επιπλέον ενόχληση από το στήθος που βρίσκεται στις ειδικές κενές θήκες, δεν έχεις ζαλάδα ή οποιαδήποτε αισθητή παρενέργεια με το τέλος της εξέτασης. Προσπαθήστε να σκεφτείτε κάτι πολύ θετικό και χαλαρωτικό», έγραψε η παρουσιάστρια ανεβάζοντας φωτογραφία μέσα από την κλινική στην οποία υποβλήθηκε η παρουσιάστρια.

Κατερίνα Καινούργιου
Η Κατερίνα Καινούργιου έστειλε το δικό της μήνυμα για τη μαστογραφία

«Στην Ελλάδα οι γυναίκες έχουν τη δυνατότητα να απευθυνθούν στον γυναικολόγο τους και να τους συνταγογραφήσει αυτή την εξέταση. Έτσι μπορείτε προληπτικά και εφόσον σας έχει διαγνωστεί υψηλή πυκνότητα στους μαστούς να μπείτε σ αυτή την διαδικασία με την καθοδήγηση των γιατρών σας η του γυναικολόγου σας.

Η ψηφιακή μαστογραφία από τα 40 και μετά σε γυναίκες που δεν έχουν οικογενειακό ιστορικό συνιστάται κάθε χρόνο! Η εξέταση γίνεται στο κλασικό μηχάνημα του μαγνητικού τομογράφου, με χρήση σκιαγραφικού μέσου (παραμαγνητική ουσία) η οποία χορηγείται ενδοφλέβια, και ανάλογα λαμβάνονται εικόνες», συνέχισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου
Ένα από τα στιγμιότυπα που ανήρτησε η Κατερίνα Καινούργιου

«Και ξαναλέω κορίτσια: Σε γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση με τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης στους μαστούς, η μαγνητική μαστογραφία αποτελεί την καταλληλότερη εξέταση για τη διαπίστωση της ακεραιότητας των ενθεμάτων ή την ανίχνευση ρήξεων και άλλων ενδεχόμενων επιπλοκών σε αυτά», κατέληξε στο κείμενο της η Κατερίνα Καινούργιου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ