Η Κατερίνα Καινούργιου διάβασε στον αέρα τηε εκπομπής «Super Κατερίνα» το μήνυμα που δέχτηκε στο twitter και την έκανε να μιλήσει έντονα. Με αφορμή την καταγγελία της Ιωάννας Σιαμπάνη, ότι ένας άγνωστος έβγαλε το μόριο του στο παράθυρό της, η παρουσιάστρια έκανε τη δική της αναφορά.

«Θέλω να διαβάσω κάτι μισό λεπτό, θα μου επιτρέψετε γιατί ο κόσμος δεν πάει καλά. Έγραψε κάποιος:  “Καταγγέλλει σωστά τον επιδειξία που πέταξε έξω το μόριό του και αυτή, που μας πετάει έξω το στήθος της στη μάπα στης 10 το πρωί. Μιλάμε για σούργελο”. Πόσο ντροπή. Είσαι τραγικός ρε φίλε», δήλωσε αρχικά.

Καινούργιου
Ιωάννα Σιαμπάνη

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου συμπλήρωσε: «Πραγματικά, μπείτε να τον μπλοκάρετε και να του κάνετε όσο πιο πολλά report μπορείτε. Είναι δυνατόν; Πόσο τραγικός μπορεί να είσαι για να συγκρίνεις τον επιδειξία με ένα πιο ανοιχτό ρούχο; Και στην τελική μπορώ να φοράω ό,τι θέλω. Ντροπή και πάλι ντροπή».

H Ιωάννα Σιαμπάνη είχε αναφέρει με βίντεο: «Είναι ένας τύπος ο οποίος ζητιανεύει λεφτά και ήρθε στο παράθυρό μου και έβγαλε το ανδρικό του μόριο έξω και έκανε ό,τι μπορεί να καταλάβει ο καθένας. Σε μια έγκυο γυναίκα. Εγώ αυτή τη στιγμή πως πρέπει να αντιδράσω;».

To βίντεο της Ιωάννας Σιαμπάνη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ