Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε το γάμο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και αποκάλυψε στον «αέρα» της εκπομπής της «Super Κατερίνα» τι θα έκανε σε περίπτωση που ήταν καλεσμένη.

Λίγο πριν καλωσορίσουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, υπό άκρα μυστικότητα.

Ο γάμος, πραγματοποιήθηκε εχθές, 2 Οκτωβρίου 2022 στο Δημαρχείο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, με καλεσμένους λίγα πρόσωπα από τον στενό κύκλο του ζευγαριού.

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου- που όπως είναι γνωστό διατηρούσε πολύχρονη σχέση με τον επιχειρηματία, έστειλε τις ευχές της μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα» ,και σχολίασε: «Να ζήσουν, πολύ ωραία ήταν! Τα παιδιά ήθελαν να το κρατήσουν κάτω από άκρα μυστικότητα και πολύ καλά έκαναν. Φόρεσε ένα φανταστικό άσπρο φόρεμα που το έραψε για εκείνη η Σήλια Κριθαριώτη και ήταν πάρα πολύ όμορφη»

«Φαίνονται πολύ χαρούμενοι! Θα γευμάτισαν μετά όλα καλά. Ξέρω και την οικογένεια του Βασίλη, είναι πολύ large άνθρωποι. Ήταν η επισημοποίηση για να έρθει το παιδάκι τους στον κόσμο. Θα κάνουν και θρησκευτικό γάμο γιατί και οι δύο πιστεύουν πολύ στον Θεό, σας το λέω 100%. Και στα δικά μας οι λεύτερες», τόνισε η παρουσιάστρια.

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε επίσης ότι θα πήγαινε στο γάμο αν την είχαν καλέσει: «Και να με καλούσαν μια χαρά θα πήγαινα. Και πολύ μεγάλη μου χαρά».

Κατερίνα Καινούργιου

Η δήλωση της παρουσιάστριας Κατερίνας Καινούργιου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ