Η Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε στο «Πρωινό μας» και μίλησε για την απόφασή της να παρουσιάσει το My Style rocks, αλλά και την έννοια του έρωτα.

«Δεν είμαι σε φάση να ερωτευτώ… Δεν ξέρω αν πιστεύω στον έρωτα, αλλά μην ακούγoμαι κάπως. Είναι ωραίο πράγμα, αλλά θα ήθελα μια διαφορετική προσέγγιση στη ζωή μου, με περισσότερη λογική, ενδοσκόπηση και ιστορία με μένα και τα παιδιά μου, τους φίλους μου, τη δουλειά μου», ανέφερε.

«Ο έρωτας δεν ξέρεις πότε έρχεται. Ελπίζω όταν έρθει να είμαι ώριμη, έτοιμη και εντάξει για να το ζήσω», είπε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

κατερίνα καραβάτου

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε για την περσινή τηλεοπτική χρονιά της -γενικά-αλλά και στο MEGA. «Δεν ήταν μια εύκολη χρονιά γενικά. Σα να μην πήγαινε και τίποτα καλά. Έλεγα “έχει κι άλλο;”… Πόνεσα πάρα πολύ με αυτά που έγιναν πέρσι».

«Αν με συγκρίνεις πέρσι με φέτος και μιλάω για μέσα μου, δεν έχω καμία σχέση. Δεν ήμουν καθόλου καλά. Η ψυχολόγος μου μού είχε πει όταν πέθανε η μητέρα μου είναι πολύ δύσκολο, όποια σχέση κι αν έχει κανείς με τη μητέρα του, όταν τη χάνει είναι το βασικό σημείο ενηλικίωσης του ανθρώπου. Και μου λέει: “εσύ έχεις να τραβήξεις όλο αυτό και είσαι και μόνη, είναι σίγουρο ότι θα είναι δύσκολο αλλά θα τα καταφέρεις”. Και όντως! Νομίζω ότι φεύγοντας από εδώ, θα δω μήνυμα από τη μαμά μου να μου λέει “είσαι κούκλα”», σημείωσε για την απώλεια της μητέρας της η παρουσιάστρια.

Για το διαζύγιο με τον Κρατερό Κατσούλη, η Κατερίνα Καραβάτου ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων: «Ηταν πολύ κομβικό το σημείο γνωστοποίησης του διαζυγίου μου με τον Κρατερό γιατι έγινε ουσιαστικά γνωστό στα παιδιά μας και άλλαξε ο τρόπος διαβίωσής μας».

«Επειδή τα παιδιά θέλουμε να τα βλέπουμε και οι δύο καθημερινά, δεν έχουμε κάνει μία συνεννόηση ότι θα τα έχω ας πούμε εγώ όλη την εβδομάδα και θα τα παίρνει ο μπαμπάς τους το Σαββατοκύριακο. Είναι και οι δουλειές μας τέτοιες που δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Το τετράμηνο τώρα που ήμουν εκτός και είχε πάρα πολλή δουλειά ο Κρατερός ήταν μαζί μου τα παιδιά και όποτε μπορούσε τα έβλεπε κι αυτός», σημείωσε.

Ακόμα, η φετινή παρουσιάστρια του My Style rocks αναφέρθηκε με την απόφασή της να βρεθεί στο τιμόνι της εκπομπής και τοποθετήθηκε για τα αρνητικά σχόλια που έγιναν, καθώς για κάποιους δεν έχει σχέση με τη μόδα.

«Ξαφνιάστηκα όταν με πήραν τηλέφωνο. Δεν μού ζητήθηκε να παρουσιάσω το στυλ ή το εαυτό μου. Μού ζητήθηκε να παρουσιάσω. Είναι κάτι διαφορετικό για μένα και σε άλλο ύφος. Είχα κάνει κι άλλες συζητήσεις», τόνισε η Κατερίνα Καραβάτου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ