Στο στούντιο του «The 2Night Show» βρέθηκε η Κατερίνα Καραβάτου, το βράδυ της Τρίτης, και μίλησε για όλα. Η παρουσιάστρια του «My style rocks» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην απώλεια της μητέρας της.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την ρώτησε αν μετά τον χαμό της ένιωσε μόνη, με την Κατερίνα Kαραβάτου να απαντά: «Έχω αισθανθεί πάρα πολύ μεγάλη μοναξιά. Τεράστια μοναξιά. Έχω δηλώσει κάτι το οποίο δεν είναι δικό μου, μου το είπε η ειδικός που συμβουλευόμουν ότι επί της ουσίας η ενηλικίωση ενός ανθρώπου ξεκινάει από την στιγμή που χάνει τη μητέρα του. Όποια σχέση και να έχει με τη μητέρα του. Κάποιος μπορεί να έχει την άριστη, κάποιος μπορεί να μην έχει καλή σχέση.

Ακόμη και καλή σχέση να μην έχεις εκεί είναι το σημείο της ενηλικίωσης, κι εγώ το αισθάνθηκα πάρα πολύ αυτό γιατί αλήθεια είμαι μόνη μου. Έχω δίπλα μου πάρα πολλούς ανθρώπους να με αγαπούν, δεν το συζητώ, είμαι ένας πολύ τυχερός άνθρωπος, αλλά το ότι δε υπάρχουν οι γονείς μου και είμαι εγώ που πρέπει να φροντίσω μόνη μου τον εαυτό μου με τάραξε πάρα πολύ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ