Βαρύ πένθος για την Κατερίνα Καραβάτου καθώς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η μητέρα της.

Η παρουσιάστρια το Σάββατο 30 Οκτωβριου αποχώρησε στα μέσα της εκπομπής, καθώς ενημερώθηκε για την μητέρα της, ενώ λίγο αργότερα η Μαρία Ηλιάκη γνωστοποίησε τον θάνατό της.

Λίγες μέρες μετά τον θάνατο της μητέρας της, η Κατερίνα Καραβάτου έκανε μια ανάρτηση στο instagram της, όπου δημοσίευσε φωτογραφία της μητέρας της και έγραψε:

«Για να δούμε τι μπορώ να γράψω κάτω από μια φωτογραφία στα social media για τη μαμά μου? Αυτομάτως σκέφτομαι γιατί πρέπει να γράψω κάτι στα social media για τη μαμά μου. Γιατί πως αλλιώς θα συνεχίσω, ξέρω γω, ενώ έχει συμβεί αυτό που καθορίζει τα πάντα και να κάνω ένα άσχετο ποστ? Και πως μπόρεσα να το κάνω ας πούμε για τον μπαμπά μου? Σωστά. Μπα. Λάθος. Τώρα ξέρω καλύτερα. Οχι. Δεν ξέρω καλύτερα. Τώρα είμαι αλλιώς. Θα γράψω μόνο ότι σκεπτόμενη ποια φωτογραφία θα ήθελα να θυμάμαι από εκείνη, είναι η φωτογραφία που θα ήθελε να θυμάται η μαμά, τον μπαμπά μου. Από τη βάφτιση της Αέλιας. Μόνο αυτό. Τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνετε όλοι. Τα υπόλοιπα δικά σας και δικά μου»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ