Την είδηση του χωρισμού τους, ανακοίνωσαν πριν από λίγες ημέρες μέσω του δικηγόρου τους, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης. 

Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας”, έγραφε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Πότε ήρθε η ρήξη στη σχέση τους;

Το ζευγάρι σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life και της Νίκης Κώτσου, φαίνεται να ήταν σε διάσταση τον τελευταίο χρόνο. Κανείς από τους δυο τους, δεν είχε αφήσει επισήμως την οικογενειακή τους εστία, ενώ αρκετά βράδια ο ηθοποιός διανυκτέρευε στον πολυχώρο Modus Vivendi στον οποίο και διατηρεί παράλληλα με τις υπόλοιπες δραστηριότητές του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, οι δυο πρώην σύζυγοι χειρίστηκαν με αξιοπρέπεια την απόφαση του χωρισμού τους, ενώ κανείς από τους δύο δεν είχε προκαλέσει εντάσεις στο παρασκήνιο της καθημερινής εκπομπής που παρουσίαζαν τα τελευταία χρόνια μαζί.

Οι πρώην συνεργάτες τους, κάνουν λόγο για δύο τρυφερούς και πολιτισμένους ανθρώπους που δεν έδιναν το δικαίωμα για σχόλια, ακόμη κι αν αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα στην προσωπική τους ζωή. Πρόκειται άλλωστε για δυο ανθρώπους με αρκετή αίσθηση του χιούμορ, το οποίο μάλιστα αρκετές φορές λειτούργησε λυτρωτικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ