Η Κατερίνα Λέχου ήταν η σημερινή καλεσμένη του «Χαμογέλα και Πάλι!». Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην ζωή της και τις επιλογές της.

Αρχικά η Κατερίνα Λέχου είπε: «Δεν ήμουν σίγουρη για τις επιλογές μου. Ήμουν ιδιαιτέρως ανασφαλής και τώρα είμαι, αλλά κάνω στο τέλος αυτό που με προστάζει η καρδιά μου, αυτό που «είναι για να γίνει». Ακόμα και αν είναι μία λάθος ή επώδυνη, σε δικαιώνει γιατί είναι κάτι που «πρέπει», να γίνει, γίνεται για κάποιον λόγο δεν συμβαίνει τίποτα επί ματαίω».

«Τον κάθε ρόλο τον κυκλώνεις από πολλά μέρη, ανάλογα την εποχή που βρίσκεται, ο κοινωνικός ιστός, η ιστορικοπολιτική κατάσταση, όμως το βασικό είναι να μπορέσεις να «δικαιολογήσεις» τον κάθε ρόλο. Να καταλάβεις ακόμα και έναν αρνητικό ρόλο και να μην τον κοιτάς από απόσταση. Με θλίψη βλέπω αυτά που γίνονται. Δυστυχώς το πνεύμα μας δεν εξελίσσεται. Και πάρα πολλά αρνητικά πράγματα είναι καταγεγραμμένα στο dna μας και δεν μπορούν να ξεριζωθούν. Θέλει πολύ βαθιά ενδοσκόπηση, αλλαγή της παιδείας μας», συμπλήρωσε.

Κατερίνα Λέχου: "Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά. Ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με μένα, τι θα τους εμφυσήσω και θεωρώ ότι είναι το πιο δύσκολο έργο από όλα το να είσαι γονιός. Έχω τρομερό αίσθημα ευθύνης"
Κατερίνα Λέχου: “Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά. Ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με μένα, τι θα τους εμφυσήσω και θεωρώ ότι είναι το πιο δύσκολο έργο από όλα το να είσαι γονιός. Έχω τρομερό αίσθημα ευθύνης”

Και συνέχισε η Κατερίνα Λέχου: «Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά. Ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με μένα, τι θα τους εμφυσήσω και θεωρώ ότι είναι το πιο δύσκολο έργο από όλα το να είσαι γονιός. Έχω τρομερό αίσθημα ευθύνης. Δεν ξέρω αν η παρουσία ενός παιδιού θα άλλαζε την σχέση μου με τον σύζυγό μου, ωστόσο αυτό έχει γίνει και με την παρουσία ενός κατοικίδιου, του σκύλου μας. Η σχέση μου με τον σύζυγό μου είναι απόφαση, σύνδεση, υπάρχει αγάπη, ότι θέλω να προχωρήσουμε μαζί αυτό το μονοπάτι. Με βοήθησε πολύ η ψυχοθεραπεία που κάνω. Ο ψυχίατρος μου μου είπε πως δεν πρόκειται να αλλάξω, αλλά θα αρχίσω να καταλαβαίνω τον εαυτό μου. Θα πρέπει να βρω ένα στοιχείο που μου αρέσει για να διαλέξω έναν ρόλο. Ο ρόλος με ιντριγκάρει για το αν θα επιλέξω κωμωδία ή δράμα».

Για την δουλειά της την κοσμοθεωρία της: «Δεν ξέρω με ποιον ρόλο με έχει ταυτίσει ο κόσμος, ίσως με το «Ευτυχισμένοι Μαζί». Θέλει υπομονή. Να περιμένεις, να σκέφτεσαι. Η δουλειά μας θέλει χρόνο. Ωριμάζεις μαζί με την δουλειά. Δεν είχα ποτέ αυτή την αγωνία ή ανυπομονησία να είμαι πρωταγωνίστρια, πίστευα ότι όλα γίνονται βήμα βήμα. Αντιμετώπισα με ψυχραιμία τις «άδειες καρέκλες» στο θέατρο», κατέληξε η ηθοποιός.

Η Κατερίνα Λέχου θα πρωταγωνιστήσει σε μία νέα θεατρική παράσταση με τίτλο Linda στο Θέατρο Επί Κολωνώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ