Κατερίνα Λιόλιου για Ηλία Ψινάκη: «Επιφυλάσσομαι για τη συμπεριφορά του»

Το βράδυ του Σαββάτου, κατά την εμφάνισή του στο J2US ο Ηλίας Ψινάκης αναφέρθηκε στο #metoo και σε ένα περιστατικό με την Κατερίνα Λιόλιου που προκάλεσε αντιδράσεις.

Κατερίνα Λιόλιου για Ηλία Ψινάκη: «Επιφυλάσσομαι για τη συμπεριφορά του»

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Η σύζυγος του κυρίου Στρατή άρχισε ένα metoo που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όλοι με έλεγαν βιαστή. Η κ. Λιόλιου με την επέμβαση της κυρίας αυτής -να μην λέμε κι ονόματα- και έχοντας το metoo ως σημαία… Η κ. Λιόλιου για μία εβδομάδα έκλαιγε γιατί όλοι της την είχαν πέσει. Το metoo είναι πολύ καλό και σωστό, απλά ευτελίζεται με μερικούς ανθρώπους που το εκμεταλλεύονται για να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια».

Η τοποθέτησή του προκάλεσε φυσικά την αντίδραση της Μαίρης Συνατσάκη, η οποία επέμεινε στο γεγονός πως η στάση του Ηλία Ψινάκη είναι σεξιστική και προβληματική ανεβάζοντας ένα story στο Instagram στο οποίο ξεκαθάριζε τη θέση της.

Ακολούθησε και σχόλιο της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για όσα ακούστηκαν στον διαγωνισμό, η οποία και έγραψε στο Instagram: «Να θεωρείς ότι ο άνθρωπος στον οποίο θα χρεώσεις μια ιστορία με ψευδή γεγονότα, δε θα αντιδράσει. Πως λέγεται αυτή η συμπεριφορά;».

Θέση πήρε φυσικά και η ίδια η Κατερίνα Λιόλιου αναφερόμενη στο περιστατικό του Μαΐου του 2022. Ο Ηλίας Ψινάκης, τότε, της είχε κατεβάσει το μπούστο του φορέματος on camera δηλώνοντας μάλιστα το Σάββατο πως αυτό έγινε κατόπιν συνεννόησης.

Η Κατερίνα Λιόλιου ξεκαθάρισε πως δεν ίσχυε κάτι τέτοιο, γράφοντας: «Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι στα πλαίσια της εκπομπής J2US επανήλθε ένα θέμα που με αφορά και το οποίο νόμιζα ότι είχε λήξει. Σας θυμίζω λοιπόν ότι πριν από δύο χρόνια ο κύριος Ψινάκης φέρθηκε απρεπώς εναντίον του προσώπου και της αξιοπρέπειάς μου με πράξεις τις οποίες δεν έδωσα συνέχεια αποδεχόμενη τις μετέπειτα εκκλήσεις και την συγγνώμη του.

Πρόσφατα, δυστυχώς, αυτή τη φορά χωρίς να είμαι παρούσα, επαναλαμβάνει την ίδια συμπεριφορά προσβάλλοντας με και πάλι ισχυριζόμενος ψευδώς, όπως πολλά πρόσωπα είναι σε θέση να γνωρίζουν, ότι δήθεν η προηγούμενη χυδαία εναντίον μου συμπεριφορά του ήταν προϊόν προηγούμενης συνεννόησης μας. Λυπάμαι πολύ για τη συμπεριφορά του, για την οποία επιφυλάσσομαι και δηλώνω τον θαυμασμό την εκτίμηση και την συμπαράσταση μου σε κάθε κοινωνικό κίνημα που είναι ενάντια στην κακοποίηση και παρενόχλησης».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΟΛΙΟΥ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ