Τη δεύτερη εγκυμοσύνη της επιβεβαίωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη, το πρωί της Τρίτης, στην πρωινή εκπομπή του Alpha «Happy Day». Μιλώντας στους δημοσιογράφους η ηθοποιός αποκάλυψε ότι διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης και ότι περιμένει αγοράκι. «Είμαι στον τέταρτο μήνα και είναι αγοράκι. Θα γεννήσω με το καλό, τέλος Μαρτίου», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

H Kατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς θα γίνουν και πάλι γονείς

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε μοιραστεί την ανησυχία της σχετικά με την απόκτηση δεύτερου παιδιού μετά τον Μάξιμο. «Δεν ξέρω τι ακριβώς με φοβίζει. Έδωσα πάρα πολύ ενέργεια και αφοσιώθηκα ολοκληρωτικά, θέλοντας να τα κάνω όλα σωστά και αισθάνομαι πως έχουμε δουλέψει πολύ και έχουμε αναπτύξει έναν πολύ ωραίο κώδικα επικοινωνίας και εμπιστοσύνης μεταξύ μας. Ο Μάξιμος μας ακούει και είναι πολύ επικοινωνιακός –χωρίς να έχει χάσει την έντονη προσωπικότητά του, που νομίζω πως μεγαλώνοντας θα του βγει σε καλό. Αν όμως θέλαμε να κάνουμε ένα δεύτερο παιδί για να είναι κοντά ηλικιακά με τον Μάξιμο, νιώθω πως πια ”έφυγε το τρένο”», είχε εξομολογηθεί στο περιοδικό People.

Τελικά όμως, η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο σύζυγος της, Παναγιώτης Πιλαφάς, πήραν την απόφαση να μεγαλώσουν την οικογένειά τους και να χαρίσουν ένα αδερφάκι στον Μάξιμο.

Η είδηση της εγκυμοσύνης της Κατερίνας Παπουτσάκη γνωστοποιήθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου. Πριν λίγες ημέρες πόζαρε για πρώτη φορά στο Instagram με φουσκωμένη κοιλίτσα, επιβεβαιώνοντας έμμεσα την εγκυμοσύνη της και οι follower της έσπευσαν να της ευχηθούν για το χαρμόσυνο γεγονός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ