Στο «Πρωινό μας» φιλοξενήθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη και μίλησε στη Φαίη Σκορδά για τον χωρισμό της με τον Παναγιώτη Πιλαφά. Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στο εν λόγω γεγονός και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πατέρα των παιδιών της.

«Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη που ήμασταν δέκα χρόνια μαζί. Ήταν μια πολύ σημαντική σχέση στη ζωή μου και εξακολουθεί να είναι γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και τα μεγαλώνουμε μαζί. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση και προχωράμε. Προχωράμε, η ζωή είναι εκεί και μας περιμένει», σημείωσε αρχικά στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Η Φαίη Σκορδά ρώτησε την Κατερίνα Παπουτσάκη αν έχει ξεκινήσει να ονειρεύεται, με την ηθοποιό να δηλώνει: «Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να ονειρευτείς. Ζούμε τη μεταβατική φάση. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρος ο δρόμος μας και πηγαίνουμε προς τα εκεί, προς το φως. Το βλέπω το φως, είναι όλα μια χαρά. Φωτεινά».

Κατερίνα Παπουτσάκη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, όμως, τόνισε πως ο χωρισμός της δεν ήταν εύκολος και υπογράμμισε ότι οι γιοι της είναι προτεραιότητα.

«Φυσικά και ένας χωρισμός είναι σαν πένθος. Πώς θα μπορούσε να μην είναι; Δεν θα μπορούσε αυτός ο αποχωρισμός να είναι εύκολος, σε καμία περίπτωση. Αλλά είναι πράγματα που χρειάζεται να γίνουν για να είμαστε όλοι καλύτερα. Δεν με αγχώενι κάτι πραγματικά πολύ. Θέλω απλώς τα παιδιά μου να είναι καλά και σε ισορροπία και αυτό είναι που φροντίζουμε πάντα να κάνουμε με κάθε τρόπο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ