Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night show», βρέθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της το 2023, τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τους γιους της.

«To 2023 ήταν δύσκολο, χώρισα μετά από 10-11 χρόνια. Δεν έχει σημασία αν χωρίζεις παντρεμένος ή όχι αλλά αν έχεις παιδιά το κάνει πιο σύνθετο. Δεν είναι εύκολος ένας χωρισμός για τα παιδιά. Το δουλεύουμε, είμαι από πάνω στο πώς το αντιλαμβάνονται. Ζητήσαμε βοήθεια από ψυχολόγο», είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών. Χώρισαν όταν ήμουν 6-7 χρονών και τα λάθη που έχω ζήσει είναι αυτά που προσπαθώ να μην αναπαράγω, γιατί είναι χαραγμένα στο συναίσθημά μου. Πρέπει να υπάρχει καλή σχέση στους γονείς, δεν πρέπει τα παιδιά να αντιλαμβάνονται τον “πόλεμο”. Χρειάζεται να υπάρχει ειρήνη αλλά ταυτόχρονα και ειλικρίνεια», πρόσθεσε.

Σχετικά με το αν δέχεται ερωτήσεις από τα παιδιά της για το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά, η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκάλυψε: «Πολύ συχνά με ρωτάει ο Μάξιμος γιατί χωρίσαμε. Οι γιορτές ήταν trigger σημείο. Αισθανόταν περίεργα που δεν ήταν και με τους δυο γονείς του μαζί. Κάνει κύματα όλο αυτό μέσα του, ηρεμεί και κάτι το ξυπνάει».

Κατερίνα Παπουτσάκη
Η Κατερίνα Παπουτσάκη σε παλαιότερη ανάρτηση με τον πρώην σύζυγό της και τον έναν γιο τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ