Για δεύτερη φορά μαμά έγινε η Κατερίνα Στικούδη πριν από λίγες ημέρες και βιώνει την απόλυτη ευτυχία με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη.

H Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μπροστά σε 80.000 θεατές στη Μάλτα για τη συναυλία της Christina Aguilera στο Europride 2023, όπου ανέλαβε το opening act.

Μιλώντας στην Super Κατερίνα μετά τη γέννηση του γιου της, είπε: «Βγήκε 3.700, γερός και μεγάλος. Έζησα τα δύο άκρα. Έχουμε ζήσει μια πολύ δύσκολη γέννα με τον Βύρωνα και τώρα με τον Νίκο, γέννησα μέσα σε 2μιση ώρες. Ο Βύρωνας ξέρει ότι ένας Νίκος θα έρθει στο σπίτι να τον φροντίσουμε. Αλλά η θεωρία από την πράξη απέχει. Είμαι πάρα πολύ καλά, δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου και όλοι ήταν δίπλα μου. Ήταν μια διαδικασία πολύ πιο εύκολη από την προηγούμενη. Κάθε γέννα η γυναίκα τη βιώνει ξεχωριστά. Το θέμα είναι να υπάρχει ψυχραιμία και να μην αγχωθεί. Εύκολη γέννα δεν υπάρχει».

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σήμερα η Κατερίνα μάς έδωσε ένα insight των πρώτων ημερών με το νέο της μωράκι.

«Μαμ, κακά και νάνι», λέει η Κατερίνα Στικούδη για τη ζωή με τον μικρό Νίκο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ