Τον Γρηγόρη Αρναούτογλου συνάντησε η Κατερίνα Στικούδη, πιο εντυπωσιακή από ποτέ, και μίλησε για τη συμμετοχή της στον φετινό All Star κύκλο του YFSF, ενώ ακόμη αναφέρθηκε με τα πιο γλυκά λόγια στον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, λοιπόν, μίλησε για την σχέση της με τον σύζυγό της, τονίζοντας ότι επιθυμεί να μην προβάλλει την προσωπική της ζωή: «Είναι Σερίφης με τα όλα του και μακάρι όλες οι γυναίκες να έχουν άνθρωπο να τις προσέχουν και να τις αγαπούν. Με φροντίζει, με προσέχει, είναι δίπλα μου. Τι να σου πω, θα βάλω τα κλάματα. Όσο περνάει ο καιρός τον αγαπάω ακόμα πιο πολύ», είπε η Κατερίνα Στικούδη για τον άνθρωπο που συμπορεύονται εδώ και 12 χρόνια.

Κατερίνα Στικούδη

Ακόμη, αναφέρθηκε στο «YFSF» και δήλωσε ότι είναι τιμή της που βρίσκεται στο συγκεκριμένο show: «Θαυμάζω τους συμμετέχοντες, τους λατρεύω και δεν μπορώ να τους δω ανταγωνιστικά. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Είναι τιμή που είμαι εκεί γιατί πέρασα πολύ ωραία και στο προηγούμενο, καθώς απελευθερώθηκα καλλιτεχνικά κάνοντας πράγματα που δεν θα έκανα ως Κατερίνα». Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για την εμπάθεια που έχει βιώσει προς το πρόσωπό της, υπογραμμίζοντας ότι αυτό δεν συνέβαλε στο να μην κυνηγήσει τους στόχους και τα όνειρά της. Μάλιστα, είπε ότι σε αυτό τη βοήθησε ο πρωταθλητισμός που έκανε από παιδί. «Ποιος είναι αυτός που ξέρει τι πρέπει να κάνω στη ζωή μου; Ποιον πρέπει να αγαπήσω; Ποιο επάγγελμα πρέπει να ακολουθήσω; γιατί να απολογηθώ για τις επιλογές μου; Η ζωή μας έρχεται μια».

Διαβάστε επίσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ