Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης βάφτισαν τον γιο τους, Βύρωνα, με την δημοφιλή τραγουδίστρια να λάμπει από χαρά, όπως και ο σύζυγό της.

Ο γιος τους πήρε το όνομα του πατέρα του Βαγγέλη Σερίφη, κάτι που είχε γνωστοποιηθεί πριν αρκετό διάστημα μέσα από insta post. «Είναι ίδιος ο άνδρας μου. Ένας πανέμορφος μπέμπης. Ακόμη και να ήθελα να λέω ότι μου μοιάζει, θα μείνω μόνο με την σκέψη, είναι copy ο άνδρας μου. Να είναι γερός τώρα και σε ποιον θα μοιάζει, δεν έχει σημασία», είχε αναφέρει η performer σε συνέντευξή της στο παρελθόν.

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους το 2018, έπειτα από σχεδόν δέκα χρόνια σχέσης, ενώ αποτελούν ένα από τα πιο διακριτικά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. O μικρός ήρθε στη ζωή τον Οκτώβριο του 2021 και άλλαξε τη ζωή τους προς το καλύτερο.

Ο στολισμός ήταν καλαίσθητος με λευκά, γκρι και κίτρινα μπαλόνια στον χώρο, ενώ η Κατερίνα επέλεξε ένα πορτοκαλί μακρύ φόρεμα, και τα μαλλιά της ήταν σε σχήμα αλογοουράς! Aνάμεσα στους καλεσμένου η Μελίνα Μακρή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ