Σαν σήμερα, 23 Απριλίου, πριν από 7 χρόνια, η Κατερίνα Βρανά άγγιξε το θάνατο, λίγες μόνο μέρες μετά τα γενέθλιά της. Σήμερα, ανέβασε μια συγκλονιστική φωτογραφία που μας δείχνει γιατί πρέπει κάθε μέρα να γιορτάζουμε…

Η ημέρα γέννησης της Κατερίνα Βρανά είναι η 15η Απριλίου. Λίγες μέρες μετά, στις 23 του ίδιου μήνα, έζησε τη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής της, η οποία την καθήλωσε σε ένα κρεβάτι και την έφτασε μια ανάσα από το θάνατο.

Έκτοτε, η αγαπημένη stand-up comedian γιορτάζει δύο γενέθλια, τα κανονικά και εκείνα της επιβίωσής της, τα οποία της θυμίζουν πώς κέρδισε ξανά τη ζωή. Η ίδια έκανε ένα μεγάλο πάρτι πριν από μερικές μέρες και ανέβασε φωτογραφίες από τη γιορτή, γράφοντας με τη γνωστή αυτο-σαρκαστική της διάθεση:

κατερίνα βρανά
Μια φωτογραφία από το διπλό πάρτι, γενεθλίων και επιβίωσης, που διοργάνωσε η Κατερίνα Βρανά πριν από λίγες μέρες. (Photo: instagram/katerinavrana)

«15 Απριλίου είναι τα γενέθλιά μου. 23 Απριλίου είναι η μέρα που σχεδόν πέθανα. Γλέντι 2-σε-1. 7 χρόνια επιβίωσης. Περιτριγυρισμένη από όλους όσους με κράτησαν ζωντανή. Γιατροί, οικογένεια, θεραπευτές, φίλοι. Ευχαριστώ όλους όσους ήρθατε και μου λείψατε όσοι δεν μπορέσατε. Σας αγαπάω όλους τόσο τόσο πολύ!».

Σήμερα, όμως, ανήμερα εκείνης της ημέρας που της άλλαξε για πάντα τη ζωή, η Κατερίνα Βρανά επανήλθε με μια συγκλονιστική φωτογραφία, που μας δείχνει με τον πιο σοκαριστικό τρόπο το πριν και το μετά, αλλά και όλους τους λόγους τους οποίους η ηθοποιός έχει για να γιορτάζει.

Την εικόνα συνόδευε και το πιο σημαντικό μήνυμα: «Μία υπέροχη εβδομάδα σελεμπρέισον γενεθλίων και επιβίωσης… Σας αγαπάω ρε γαμώτο!».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε σήμερα η Κατερίνα Βρανά:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ