Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι ίσως η τέλεια καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπμπή, καθώς είναι ελάχιστες έως καμία οι ερωτήσεις που δεν απαντάει.

Η Κατερίνα Ζαρίφη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» το πρωί του Σαββάτου.
«Περισσότερη αγωνία είχα κατά την μετάβαση στο να κάνω κάτι μόνη μου, όχι για το όνομα ”Ζαρίφη” να πάρει τα πάνω του , αλλά να κάνω αυτή την μετάβαση και να διατηρήσω τα χαρακτηριστικά μου», είπε αρχικά η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. Και συμπλήρωσε: «Θεωρώ πολύ βασικό για τον άνθρωπο που ηγείται να διατηρήσει το χιούμορ του, αλλά να διατηρήσει και τις ισορροπίες».

Μιλώντας για τον εαυτό της ανέφερε: «Θεωρώ ότι έχουμε λίγο μπερδευτεί στο τι σημαίνει το ”σπάω αυγά”. Δεν είμαι καλή στο κομμάτι του να απαντήσω σε κάποιον. Δεν είναι θέμα διπλωματίας, γιατί σε αυτούς που δεν έχω απαντήσει, δεν έχω και καλές σχέσεις».

Κατερίνα Ζαρίφη: "Δεν νομίζω ότι μπορώ να υπηρετήσω μια πρωινή καθημερινή εκπομπή"
Κατερίνα Ζαρίφη: “Δεν νομίζω ότι μπορώ να υπηρετήσω μια πρωινή καθημερινή εκπομπή”

Και ξεκαθάρισε: «Αν θιγεί η αξιοπρέπειά μου ή αν κάποιος θίξει κάτι που για εμένα είναι κόκκινη γραμμή, θα απαντήσω. Απαντάω σε ρατσιστικά και ομοφοβικά σχόλια, δεν κρατιέμαι».

Αναφερομένη στην εκπομπή που ηγείται η ίδια επεσήμανε: «Είναι συνεπιμέλεια. Είμαι κάθετα αντίθετη στην λογική ”αποφασίζουμε και διατάσσουμε”. Τώρα πια ξέρω και θα αλλάξω κάτι που δεν μου αρέσει στην εκπομπή».

«Δεν νομίζω ότι μπορώ να υπηρετήσω μια πρωινή καθημερινή εκπομπή. Είναι μια πολύ γοητευτική ζώνη, αλλά για εμένα το πρωινό πρέπει να το κάνεις μόνο αν είσαι ξεκάθαρος για το τι θες. Δηλαδή να είναι ξεκάθαρο αν θα κάνεις ψυχαγωγία ή ενημέρωση».

Ερωτώμενη η Κατερίνα Ζαρίφη αν θα μπορούσε να συνεργαστεί με τον Γιώργο Λιάγκα απάντησε αρνητικά κι εξήγησε: «Συμφωνώ ότι είναι ένας παρουσιαστής ”πιστόλι”, αλλά διαφέρουμε παρασάγγας. Διαφέρουμε στις απόψεις μας και στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα πράγματα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΡΙΦΗ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ