Η Κάτια Δανδουλάκη φιλοξενήθηκε στο «Πρωινό» και παραχώρησε συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τον χρόνο, περνώντας το μήνυμά της, ενώ παράλληλα εξήγησε γιατί δεν παρακολουθεί πλέον τη δίκη Φιλιππίδη. Η ηθοποιός, όμως, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην παράσταση «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου», η οποία κάνει πρεμιέρα στις 3 Νοεμβρίου.

«Πόσο αέρινη είσαι, τι ενέργεια έχεις;», τής είπε ο Γιώργος Λιάγκας με την ηθοποιό να απαντά: «Είναι το σύνδρομο της μαθήτριας και μού έχει μέινει και στην ενέργεια. Έχω νεανική ενέργεια μέσα μου και τεράστιο μαθητικό σύνδρομο».

Η Κάτια Δανδουλάκη συμπλήρωσε: «Αισθάνομαι ότι είμαι 20 χρόνων. Έχω πολύ κοντά στη μνήμη μου τα σχολικά χρόνια, και τα χρόνια της της δραματικής σχολής, τα ωραιότερα χρόνια. Ανατρέχω σε αυτά για να πάρω ενέργεια για το μέλλον. Ζούμε μια απίστευτη αλλαγή πια».

Κάτια Δανδουλάκη

Η ηθοποιός αναφέρθηκε παράλληλα στη θέση της γυναίκας στο παρελθόν και σήμερα, λέγοντας πως «πάντα η γυναίκα είχε δύναμη κρυφή που διηύθυνε πράγματα χωρίς να φαίνεται» και τόνισε «Κάποια πράγματα τα κάνει καλύτερα ένας άντρας από μια γυναίκα, αλλά αν φτάνουμε σε υπερβολές υπάρχει έλειψη ισορροπίας. Εγώ πιστεύω στην ισορροπία»

Όσον αφορά στη δίκη Φιλιππίδη, η Κάτια Δανδουλάκη δήλωσε: «Έχω δώσει την κατάθεσή μου και αν χρειαστεί θα πάω»… Δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις της δίκης. Εύχομαι η αλήθεια να βγει στο φως και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο ότι θα γίνει το σωστό».

Η Κάτια Δανδουλάκη, ωστόσο, ξεδίπλωσε τις σκέψεις της για την κατάχρηση εξουσίας που συμβαίνει σε διάφορους επαγγελματικούς κλάδους, σημειώνοντας ότι πλήττοναι όλοι οι χώροι κι όχι μόνο ο χώρος των ηθοποιών.

Ο Γιώργος Λιάγκας σε άλλο σημείο της κουβέντας τους τή ρώτησε για τον Χρήστο Πολίτη και τη συνεργασία τους στη “Λάμψη”, και εκείνη ανέφερε πώς έζησε «ονειρικά μαζί του». «Ο Χρήστος επέλεξε να αποσυρθεί, επάνω σε μια πολύ λαμπερή στιγμή του. Τώρα… από πόνο; Κανείς μας δεν το ξέρει αυτό, είναι βαθύς πόνος. Από εκεί και πέρα είναι άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Αυτά τα 15 χρόνια που έχει αποσυρθεί είναι πραγματικά κομβικά, γιατί τα ζει μόνος του, ανακυκλώνοντας στη φαντασία του τα καλά και κακά τα οποία διογκώνονται. Οπότε γίνεται μια παραμόρφωση πραγμάτων. Δεν μπορώ να πω ότι ο Χρήστος επίτηδες λέει αυτά που λέει, σε καμία περίπτωση. Εγώ έζησα μόνο γλυκές, νεανικές στιγμές με τον Χρήστο. Δεν έχω να θυμηθώ τίποτα λάθος. Είμαι σίγουρη ότι δεν έκανε τίποτα επίτηδες, δεν διαστρέβλωσε την πραγματικότητα επίτηδες». Η ηθοποιός παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη, με την ίδια να αναδεικνύει τον τρόπο σκέψης της αλλά και τη φιλοσοφία της για τη ζωή.

Κάτια Δανδουλάκη: «Ήμουν σε κρίση κατάθλιψης και ζήτησα τη βοήθεια ψυχιάτρου»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ