Η Κάτια Νικολαΐδου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών και την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή αργά χθες το βράδυ (Τετάρτη 8 Νοεμβρίου) ο αδελφός της, Τάκης Νικολαΐδης με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Στο «Πρωινό» παρουσιάσαν δηλώσεις της ηθοποιού όπου αναφερόταν στη μάχη της με τον καρκίνο. «Δεν φοβήθηκα. Όταν μου είπε ο γιατρός μου το πρώτο πράγμα που του είπα είναι ότι δεν πεθαίνω από αυτό. Όταν μου είπε θα σου πέσουν τα μαλλιά για έξι μήνες έβαλα τα κλάματα. Λέω “θέλω να δουλέψω πώς θα είμαι χωρίς μαλλιά”», είχε αναφέρει η ηθοποιός.

«Είναι αυτό που λέμε “συμβαίνει στο διπλανό μας αλλά είμαστε τόσο σίγουροι ότι δεν θα συμβεί σε εμάς”. Ένιωθα θα τα καταφέρω. Είπα θα ζήσω, δεν πεθαίνω από αυτό. Ήταν στους λεμφαδένες, αλλά είχε περάσει στο μυαλό και στο κεφάλι. Δεν κρύφτηκα ποτέ», είχε δηλώσει η Κάτια Νικολαΐδου.

«Είμαι 7 ώρες διασωληνωμένη και κοιτούσα το σωληνάκι και έλεγα σε κάθε σταγόνα πως σκοτώνω ένα κύτταρο. Φοβόμουν για τους γονείς μου. Ο άντρας μου αποφάσισε να φύγει. Χωρίσαμε μέσα στη διαδικασία».

«Ήμασταν μαζί της χθες, όταν έφυγε από τη ζωή. Νομίζω ότι μιλάω για κάποιον άλλον, ωστόσο δυστυχώς μιλάω για την αδελφή μου. Θα θυμάμαι από εκείνη την αγάπη που έδινε σε όλον τον κόσμο», ανέφερε στο «Πρωινό» ο αδελφός της Κάτιας Νικολαΐδου, Τάκης.

«Ήταν ένας άνθρωπος πολύ δοτικός. Η Κάτια ήταν φως για όλους. Και αυτό το φως εμένα θα με συντροφεύει μέχρι να την ξανασυναντήσω», σημείωσε.

Η ηθοποιός στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένη με τον Οδυσσέα Σταμούλη. «Έχω να μιλήσω πάνω από 20 χρόνια μαζί της αλλά είμαι συντετριμμένος με την απώλειά της. Είναι και απανωτά τα χτυπήματα που δεν μπορώ να ξεχωρίσω τη στεναχώρια. Μόνο στεναχώρια. Ήμουν συντετριμμένος που έτσι κι αλλιώς ήμουν. Συλλυπητήρια στους δικούς της ανθρώπους», είπε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Κεντρική εικόνα: NDP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ