Τον αιφνίδιο χωρισμό του από την Κάτια Ταραμπάνκο ανακοίνωσε ο tattoo artist Θοδωρής Κωνσταντόπουλος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Εspresso. Στη συνέντευξή του μίλησε με πικρία για το γνωστό μοντέλο ενώ ισχυρίστηκε ότι υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους.

«Πλέον δεν μου κάνει εντύπωση για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Έχει το ίδιο μοτίβο με τους ερωτικούς της συντρόφους. Εξάλλου το είπε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι ήρθε με τον τότε σύντροφό της και (μετέπειτα πρώην) για να κάνει εκείνος tattoo και έτσι με γνώρισε. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με μένα τώρα. Παρουσία της Ταραμπάνκο είχα μια συνάντηση με έναν φίλο μου για ένα επαγγελματικό project. Σε αυτή τη συνάντηση ο άνθρωπος με τον οποίο έκανα το ραντεβού είχε φέρει και έναν δικό του φίλο. Με αυτόν τον άνθρωπο άρχισε να κουβεντιάζει και με αυτόν βρέθηκαν έπειτα από κάποιες μέρες ενώ μέναμε μαζί», δήλωσε Θοδωρής Κωνσταντόπουλος. 

Η απογοήτευσή του είναι έκδηλη καθώς πρόσφατα της είχε κάνει πρόταση γάμου ενώ δεν είχε διστάσει να χτυπήσει το όνομά της τατουάζ στο πρόσωπό του.

Κάτια Ταραμπάνκο: Η πρώτη αντίδρασή της

Η δημοσιογράφος της εκπομπής «Love It» Μάρτζυ Λαζάρου μετέφερε την πρώτη αντίδραση της Κάτιας στο δημόσιο ξέσπασμα του πρώην συντρόφου της: «Ξαφνιάστηκε, δεν ήθελε να μπει στη διαδικασία να απαντήσει και να δώσει συνέχεια σε αυτά που είπε ο Θοδωρής».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ