Η πραότητα του λόγου της κρύβει μεγάλες αλήθειες. Η Κάτια Ζυγούλη είναι όμορφη και καλλιεργημένη , ενώ μεγαλώνοντας έχει μάθει να αποδέχεται τον εαυτό της, τον έχει αγαπήσει περισσότερο και έχει κατακτήσει μεγάλες αλήθειες ώστε να αισθάνεται ευγνώμων από τη ζωή. Έχει τέσσερα υπέροχα παιδιά , ένα σύντροφο που μπορεί να στηριχτεί, ένα σπίτι γεμάτο φως και δεκάδες φυτά στον κήπο με αγαπημένα λουλούδια , μυρωδικά και βότανα. Αυτή είναι η εικόνα χαράς που αντικρίζει κάθε μέρα και που αποτελεί για εκείνη την αρχή και το τέλος του κόσμου. Όλα όσα χρειάζεται για να μεγαλώνει όμορφα, να εξελίσσεται, να δημιουργεί , να νιώθει και να είναι πραγματικά ευτυχισμένη. Η Κάτια Ζυγούλη σε μία σπάνια φωτογράφιση και συνέντευξη στο Hello!

Το διάστημα της μητρότητας ήταν εύκολο για σένα; Πέρασες επιλόχεια κατάθλιψη;

Δεν πέρασα διαγνωσμένη επιλόχεια κατάθλιψη, αλλά ήρθαν τα πάνω κάτω. Είναι σημαντικό να το επικοινωνήσουμε αυτό στις νέες γυναίκες, κάποιες από τις οποίες μπορεί να μη νιώθουν ευτυχία κρατώντας ένα μωράκι στα χέρια τους. Αυτό είναι μεγάλη πηγή ενοχών. Εννοείται πως η μητρότητα είναι σημαντική, απλώς αλλάζουν όλα από τη μια στιγμή στην άλλη. Από εκεί που ήσουν ένα ανέμελο κορίτσι , ξαφνικά καλείσαι να γυρίσεις στη βρεφική σου ηλικία και μετά να μπεις στα παπούτσια της μητέρας σου. Βιώνεις πράγματα που δεν έχεις αναγνωρίσει μέσα σου, κι όλο αυτό ενδεχομένως να μη σε οδηγήσει στην κατάσταση της ευδαιμονίας που πιστεύεις ότι οφείλεις να αισθάνεσαι ως νέα μαμά.

Κάτια Ζυγούλη: «Είμαστε πολλά χρόνια με τον Σάκη και μου αρέσει που υπάρχει ακόμη αυτό το πάνω-κάτω μεταξύ μας»

Ήθελες πάντα να κάνεις πολλά παιδιά;
Το συνειδητό μου δεν ήθελε παιδιά γιατί πάντα πίστευα μέσα μου ότι ποτέ δεν θα είμαι επαρκής στο ρόλο της μητέρας, ότι θα αγχώνομαι τόσο πολύ που δεν θα ξέρω πώς να τα καταφέρω. Η δημιουργία ανθρώπων είναι σημαντικό έργο. Το ασυνείδητό μου σίγουρα έλεγε άλλα.

Τα παιδιά έχουν απομυθοποιήσει το γεγονός της αναγνωρισιμότητας των γονιών τους;
Επειδή έχω τέσσερα παιδιά και παρακολουθώ το μοτίβο, περνούν μια φάση δύο χρόνων κατά την οποία όλο αυτό το κάνουν πολύ μεγάλο, το θαυμάζουν υπέρμετρα και μετά το αποδομούν σταδιακά. Οπότε, υπάρχει ελπίδα.

Πόσο ερωτευμένη νιώθεις με τον Σάκη;
Είμαστε ερωτευμένοι. Πιστεύω όμως ότι κι αυτό έχει σκαμπανεβάσματα, όπως συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια. Δεν γίνεται να είσαι συνεχώς μέσα στον τρελό έρωτα, είναι μια διαδικασία κατά την οποία αυτό το συναίσθημα φουντώνει, το χάνουμε και μετά το ξαναβρίσκουμε. Είμαστε πολλά χρόνια με τον Σάκη και μου αρέσει που υπάρχει ακόμη αυτό το πάνω-κάτω μεταξύ μας.

Αναφερόμενη στα σημερινά πρότυπα ομορφιάς, η Κάτια Ζυγούλη δήλωσε: «Πιστεύω πως η ομορφιά που έχει να κάνει αποκλειστικά με την εξωτερική εμφάνιση είναι εφήμερη. Η σέξι και ελκυστική εικόνα είναι ένα παιχνίδι της νιότης, ένα εργαλείο για να γινόμαστε περισσότερο αποδεκτοί. Προσωπικά, δεν επέλεξα ποτέ τους φίλους μου με κριτήριο την εμφάνισή τους. Επιπλέον, αν υποθέσουμε ότι διαλέγουμε το ταίρι μας εστιάζοντας στην εξωτερική του εμφάνιση, στην πορεία της ζωής μας και συμβιώνοντας με αυτό τον άνθρωπο διαπιστώνουμε ότι η εικόνα είναι μόνο η επιφάνεια. Κάποια στιγμή κατανοούμε ότι τελικά η ομορφιά δεν έχει τόσο πολλή σημασία. Τα πρότυπα που έχουν τεθεί είναι το αντίθετο της ευτυχίας, μπορούν να γίνουν ακόμα και πηγή δυστυχίας. Η ομορφιά είναι αλλού, στα μάτια, στο χαμόγελο, στον εσωτερικό κόσμο, όχι στις άψογες αναλογίες».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙΑ ΖΥΓΟΥΛΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ