Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης, η Κάτια Ζυγούλη που μίλησε για την καραντίνα, τον Σάκη Ρουβά και την καθημερινότητα στο σπίτι με τα τέσσερα παιδιά τους, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον μικρό Απόλλωνα. Η τρυφερή μαμά είπε στην αρχή της κουβέντας με τη Φαίη Σκορδά: «Όταν πήγα να σκάσω μύτη έξω από το σπίτι ήρθε ο κορονοϊός».

Η Κάτια Ζυγούλη, ο Σάκης Ρουβάς και ο μικρός Αλέξανδρος

Η Κάτια, ο Σάκης και ο μικρός Αλέξανδρος- Papadakis Press

 

Κάτια Ζυγούλη: Μιλάει για την εμπειρία της μητρότητας

Για την εμπειρία της μητρότητας όταν ήρθε στον κόσμο η πρωτότοκη κόρη της, Αναστασία, δήλωσε: «Είναι σαν να δίνουν ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο και να μην ξέρεις να οδηγείς. Όταν έχεις ένα μωράκι στα χέρια σου, πραγματικά δεν ξέρεις τι να κάνεις. Στο τέταρτο ήταν τελείως διαφορετικά. Ο Απόλλωνας πάει στον αυτόματο, παίζει, τρώει! Το πρώτο το κάνεις βασίλισσα. Στη συνέχεια, μοιράζεις την ενέργεια σου και την προσοχή σου εκεί που χρειάζεται. Οι μαμάδες έχουμε ένα ένστικτο που καταλαβαίνεις που πρέπει να δώσεις έμφαση».

Και πρόσθεσε: «Έχω επιλέξει να είμαι στο σπίτι. Αλλά πάντα έχεις ανάγκη για το δικό σου δημιουργικό χώρο. Όταν γυρνάς σπίτι μετά τη δουλειά έχω τόση ενέργεια και χαρά να τη δώσω στα παιδιά, που δεν την έχω όταν είμαι όλη μέρα μέσα στο σπίτι.»

H καραντίνα

Για τα οφέλη της καραντίνας μίλησε η Κάτια Ζυγούλη: «Όλα έχουν τη θετική πλευρά τους. Στην καραντίνα είμαστε όλοι μαζί και έχουμε βρει δημιουργικούς τρόπους να περνάμε καλά. Ο μπαμπάς Σάκης έχει μετατρέψει το σαλόνι σε ατελιέ ζωγραφικής. Τους έχει μυήσει στον κόσμο της ζωγραφικής. Έχει βάλει μουσικά όργανα στο σπίτι για να μάθουν μουσική».

Ζηλεύει τον Σάκη; «Το χαίρομαι που τον θέλουν όλες!», απάντησε.

 

Διαβάστε περισσότερα στο Hello.gr

Το σαλόνι του σπιτιού της Κάτιας και του Σάκη θυμίζει ατελιέ ζωγραφικής

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ