Η Κάτια Ζυγούλη εδώ και λίγο καιρό δεν είναι αρκετά ενεργή στα social media και μέσα από μια ανάρτησή της θέλησε να εξηγήσει τον λόγο.

Οι οικογενειακές της υποχρεώσεις και κάποιες αλλαγές που θέλησε να κάνει στον τρόπο ζωής της δεν της αφήνουν αρκετό χρόνο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μέσα από το κείμενό της φαίνεται πώς η κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα την έχει επηρεάσει.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Καλή χρόνια σε όλους παιδιά! Ο χρόνος αυτός με βρήκε με μια έντονη ανάγκη να αδειάσω, να καθαρίσω το σώμα και το μυαλό μου από πολλά. Άλλαξαν οι τροφές που είναι ευπρόσδεκτες πια στο σύστημα μου από ένστικτο. Το κρασί έγινε τσάι του βουνού. Η πολλή πληροφορία περιορίστηκε σε ότι μόνο αγγίζει την ψυχή μου. Τα τηλεφωνήματα γίνονται μόνο σε αυτούς που λαχταρώ να ακούσω. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτή η φάση, αλλά την καλοδέχτηκα. Είστε και άλλοι εκεί έξω που αισθάνεστε το ίδιο; Και μια ευχή για το 2022. Εύχομαι να ελευθερωθούμε πια από τον φόβο και να βρει η αγάπη χώρο, να κάνει τα θαύματα της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙΑ ΖΥΓΟΥΛΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ