Είναι μαμα, σύζυγος, σύντροφος, φίλη. Εναλλασσει τους ρολους, αναλογα με την καθημερινοτητα και τις συνθήκες και σχετικα προσφατα έγινε vlogger, έχοντας το δικο της καναλι στο youtube, με τίτλο «katia’s stories». Παραλληλα, παρουσιάζει τον τέταρτο κύκλο της εκπομπής «Ιστορίες Μοδας», η οποία προβαλλεται στην κρατική τηλεοραση. Η Κατια Ζυγούλη είναι μία ευγενική και καθαρή ψυχή.

Συνέντευξη στη Μαρία Κολλιάτσα

Πώς νιώθεις στο ρόλο της παρουσιάστριας;

Ενθουσιάστηκα, όταν κατάλαβα ότι μέσα από τις συνεντεύξεις μπορούσα να πάρω τα κλειδιά και να ανοίξω την ψυχή ενός άλλου ανθρώπου. Ένιωσα μαγικά και μοναδικά με αυτήν τη διαδικασία. Απόλαυσα κάθε στιγμή. Έχω δώσει συνεντεύξεις, έχω μιλήσει πολλές φορές για τα ίδια και τα ίδια πράγματα, ίσως και με μια έντονη διάθεση από κάποιους που κόλλησαν στην ιδιότητά μου και μόνο. Όταν βρέθηκα στη θέση να μπορώ να πάρω εγώ συνέντευξη από κάποιον και συγκεκριμένα από ένα σχεδιαστή ή ένα δημιουργό κοσμημάτων ή ένα άλλο μοντέλο και να μπορέσω να μπω στα συναισθήματά του, στις ανασφάλειές του, στην πραγματικότητά του, στην έκφρασή του, όλο αυτό ήταν μαγικό. Το απόλαυσα και ενθουσιάστηκα.

Δήλωσες ότι δεν θα γινόσουν αυστηρός κριτής στο «GNTM»;

Όταν πήγα να κάνω το δοκιμαστικό, το είχα φανταστεί αλλιώς. Όταν το είδα αργότερα στην τηλεόραση, κατάλαβα ότι δεν είχα θέση εγώ εκεί. Θα γυρνούσα στενοχωρημένη σπίτι μου. Το βρήκα σκληρό. Μιλάω για όλο το consept της εκπομπής και όχι για τους ανθρώπους που συμμετέχουν.

Πώς είναι η σύγχρονη μητέρα σήμερα;

Για μένα είναι ηρωίδα. Μεγάλη συζήτηση είναι αυτή που ξεκινάμε. Είμαστε πραγματικά ηρωίδες, ειδικά οι γυναίκες που παράλληλα εργάζονται και πρέπει να αντεπεξέλθουν σε όλες τις συνθήκες, με την ίδια επιτυχία. Πρέπει να είσαι μητέρα, εργαζόμενη, σύντροφος, κόρη και φίλη. Είναι όλοι οι ρόλοι απαιτητικοί. Το ιδανικό για μένα είναι μια γυναίκα να έχει έναν πολύ υποστηρικτικό σύντροφο, με απόλυτη κατανόηση. Να έχει τη δυνατότητα να σταματήσει την εργασία της για τα πρώτα χρόνια ζωής του παιδιού, προκειμένου να το μεγαλώσει σωστά, και μετά να επιστρέψει στη δουλειά της και να συνεχίσει την καριέρα της, για να νιώθει ολοκληρωμένη.

Ποιος είναι αρχηγός στο σπίτι και πώς κρατάς τις ισορροπίες;

Έχουμε χωρίσει τομείς. Σε κάποιους έχει αναλάβει την αρχηγία ο Σάκης και σε κάποιους άλλους εγώ. Και κάπως έτσι τα μοιράζουμε και έχουμε πολύ καλή σχέση τα δύο αρχηγεία μεταξύ μας για να αντεπεξέλθουμε.

Ποιος είναι πιο αυστηρός;

Εναλλάσσουμε και εδώ ρόλους.

Ποιο είναι το βασικό μυστικό ομορφιάς;

Ψυχική γαλήνη και ισορροπία. Πρέπει να φροντίζουμε τον εαυτό μας εσωτερικά. Από μέσα προς τα έξω.

 

Διαβάστε περισσότερα στο “7 ΜΕΡΕΣ TV”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ