Τις τελευταίες εβδομάδες η Angelina Jolie πρωταγωνιστεί καθώς βρισκόταν σε παγκόσμια περιοδεία, για τη νέα της ταινία της Marvel “The Eternals”, συνοδευόμενη από τα παιδιά της.

Οι έφηβες κόρες της εμφανίστηκαν στο πλευρό της, ωστόσο το γεγονός ότι μεταξύ εκείνης και του Brad Pitt υπάρχει ακόμη δικαστική διαμάχη, και μάλιστα απορρίφθηκε το αίτημά του για την κηδεμονία των παιδιών τους, πηγή του περιβάλλοντός του ηθοποιού κάνει λόγο ότι χρησιμοποιεί τα παιδιά της ως μέσο διαφήμισης.

Angelina Jolie
Στη Ρώμη

«Η Angelina χρησιμοποιεί τα παιδιά. Ο Brad δεν βγάζει ποτέ τα παιδιά δημόσια και σπάνια μιλάει για αυτά», ανέφερε χαρακτηριστικά στη New York Post. Ωστόσο, πηγή από το περιβάλλον της Angelina Jolie δήλωσε «ότι τα παιδιά δεν κάνουν τίποτα χωρίς να το θέλουν. Είναι πολύ ανεξάρτητα».

«Δεν είμαι τέλειος γονιός σε καμία περίπτωση», είχε πει στο περιοδικό People η ηθοποιός και ξεκαθάρισε: «Κάθε μέρα νιώθω ότι έχω μεγαλύτερη επίγνωση για όλα όσα δεν κάνω σωστά. Και είμαι αρκετά σκληρή με τον εαυτό μου, γιατί αναρωτιέμαι συχνά αν κάνω και λέω τα σωστά πράγματα».

Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη τα τελευταία πέντε χρόνια, ενώ τον Μάρτιο η χολιγουντιανή ηθοποιός ήταν πρόθυμη να προσκομίσει στις αρχές στοιχεία που αποδεικνύουν την κακοποιητική συμπεριφορά του προς τα παιδιά τους. Μάλιστα, όταν η Angelina Jolie είχε ερωτηθεί αν φοβάται για την ασφάλεια των παιδιών της είχε απαντήσει θετικά στη Guardia τον περασμένο Σεπτέμβριο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ANGELINA JOLIE, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ