Μια έντονη φημολογία που θέλει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να εμπλέκεται σε υπόθεση εκβιασμού ροζ βίντεο έχει προκαλέσει αναστάτωση στο μοντέλο, ενώ μέσα από την εκπομπή “Super Κατερίνα” στην οποία συμμετέχει, έκανε το σχόλιό του, και παράλληλα προβλήθηκε συνέντευξη της πρώην συντρόφου του Μαρίας Καλάβρια, η οποία φωτογραφίζεται να είναι το θύμα του βίντεο.

«Φωτογράφιζαν το όνομά της και την ευχαριστώ που βγήκε (να μιλήσει)», ανέφερε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αρχικά. Η Μαρία Καλάβρια ανέφερε: «Άρχισαν να χτυπούν τα τηλέφωνα και να με ρωτούν αν είμαι εγώ. Εννοείται ότι ο Δημήτρης δεν θα έκανε κάτι τέτοιο. Έχει ήθος. Ξέρω καλά τον χαρακτήρα του και δεν θα το έκανε αυτό. Δεν έπρεπε κι ο ίδιος να ασχοληθεί».

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τόνισε: «Είχε ξεφύγει πολύ η κατάσταση. Είμαι ένα άτομο που εκτίθεται στα μέσα και το να αφήνουν υπόνοιες κάποιοι είναι πολύ λάθος για εμένα. Σκιαγραφούσαν εμένα ξεκάθαρα, και τη Μαρία, μια γυναίκα που έχει δυο παιδιά. Περνούσα δύσκολα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα και όσα αναφέρθηκαν στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha.

Το όνομα του Δημήτρη Αλεξάνδρου θέλησε να αποκαταστήσει ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, σχετικά με υπόθεση revenge porn και βίντεο ερωτικού περιεχομένου, μέσα από την εκπομπή “Στούντιο 4”.

«Υπάρχει μια περίπτωση που κάποιος παρουσιαστής δημοσιογράφος -δεν μου αρέσει να το λέω γιατί το θεωρώ πιο σοβαρό τη λέξη δημοσιογράφος, αλλά εν πάση περιπτώσει- ο οποίος είναι στην τηλεόραση, που είχε σχέση με μια κοπέλα και όταν χώρισαν θεώρησε σωστό να πάει να δείξει ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου που είχε στην κατοχή του στον επόμενο σύντροφο της συγκεκριμένης κοπέλας. Η κοπέλα του έχει κάνει αγωγή αποζημίωσης, η οποία θα εκδικαστεί μέσα στο 2022″… Με πήρε ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι σε μία εκπομπή, ο κύριος Αλεξάνδρου, τον οποίο δεν τον γνωρίζω και ο άνθρωπος έκλαιγε. Μου έλεγε “με φωτογραφίζουν”. Εγώ δεν τον ήξερα βέβαια τον άνθρωπο. Με παρακάλεσε και μου λέει “τουλάχιστον να βγείτε να πείτε ότι δεν είμαι εγώ”. Βλέπω ότι δημιουργούνται πάρα πολλά τέτοια θέματα χωρίς να υπάρχει λόγος».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ