Το θέρετρο Resorts World Las Vegas κυκλοφόρησε το νέο του διαφημιστικό, με την Katy Perry, τη Celine Dion, Carrie Underwood , Luke Bryan καθώς και Zedd και Tiësto, να ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Το ξενοδοχείο θα ανοίξει στις 24 Ιουνίου με την εταιρεία να έχει μεγάλα σχέδια και μάλιστα τα δωμάτιo που διαθέτει αγγίζουν τις 3.500! Στο περίτεχνο βίντεο των 90 δευτερολέπτων βλέπουμε ένα ζευγάρι να ξυπνάει σε ένα υπερπολυτελές δωμάτιο του ξενοδοχείου, κι έπειτα τους βλέπουμε να περπατούν σε ένα μέρος σαν τη χώρα των θαυμάτων, όπου πραγματοποιούνται διάφορα σουρεαλιστικά πράγματα. Η Katy Perry εμφανίζεται ως γοργόνα, η Carrie Underwood πιάνει μια πεταλούδα, o Zedd παίζει φλίπερ σε ένα σχολείο όπου βλέπουμε τη Celine Dion!

Katy Perry

«Η διαφήμιση προσφέρει μια κρυφή ματιά στην εκπληκτική ψυχαγωγία που θα προκύψει ως αποτέλεσμα των άνευ προηγουμένων συνεργασιών μεταξύ των Resorts World Las Vegas, Concerts West / AEG Presents και του Zouk Group», αναφέρει η ανακοίνωση. Ενώ ένας εκπρόσωπος είπε ότι περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις ζωντανές δεσμεύσεις του θέρετρου θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες. Ο Tiësto υπέγραψε τριετή συμφωνία με το Zouk Nightclub και το Ayo Dayclub του Resorts World και ο Zedd για τους χώρους νυχτερινής διασκέδασης. Ωστόσο, δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες σχετικά με τους άλλους ερμηνευτές. Η Celine Dion αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες καλλιτέχνιδες του Las Vegas όλων των εποχών.

Το spot με την Katy Perry και τους υπόλοιπους stars

Διαβάστε επίσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ