Δημοσιεύματα ήθελαν την Katy Perry και τον Orlando Bloom να έχουν κάνει το επόμενο βήμα και να έχουν τελέσει τον γάμο τους. H star της pop λοιπόν έδωσε τη δική της απάντηση στις φήμες και ξεκαθάρισε ποια είναι η αλήθεια.

Αποκάλυψε, λοιπόν, ότι είναι ακόμα αρραβωνιασμένη γυναίκα, και γέλασε στους ισχυρισμούς κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο “The Kyle and Jackie O Show” την Τετάρτη. Η Katy και ο Orlando έχουν ήδη προσπαθήσει να παντρευτούν δύο φορές στο παρελθόν, αλλά οι περιορισμοί λόγω covid -19 έχουν καταστρέψει τα σχέδια γάμου τους.

Katy Perry

Η Katy Perry παραδέχτηκε, όμως, ότι παρόλο που δεν έχουν ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης ακόμα, αυτή και ο Orlando Bloom εξακολουθούν να σκέφτονται την ημέρα του γάμου τους. «Προσπαθούμε ακόμα να βρούμε προορισμό/τοποθεσία. Κάθε δύο μήνες υπάρχει μια “νέα παραλλαγή” covid».

H παρουσιάστρια της εκπομπής πείραξε την Katy και η τραγουδίστρια διαβεβαίωσε ότι μόλις η ζωή μοιάζει ξανά με «κανονική», θα κάνουν τον γάμο τους. Ο ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου στην Katy Perry την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2019 με ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι σε σχήμα ενός λουλουδιού.

Το εκπληκτικό κομμάτι αποτελείται από ένα ρουμπίνι και οκτώ διαφανή διαμάντια στα πέταλα. Το ζευγάρι επρόκειτο να παντρευτεί στην Ιαπωνία, ενώ η Katy ήταν έγκυος το 2020, αλλά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αναγκάστηκαν να αναβάλουν τα σχέδιά τους. Τότε, είχε δηλώσει στη Mirror: «Δεν μπορείς να προγραμματίσεις άλλο το 2020 γιατί αυτά τα σχέδια πάντα ακυρώνονται. Θέλουμε απλώς να γεννήσουμε ένα υγιές παιδί».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ KATY PERRY, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ