Η Katy Perry και ο Orlando Bloom πρωταγωνιστούν σε διαφήμιση για να ενημερώσουν το κοινό για την αξία της δημοκρατίας, στο πλαίσιο συνεργασίας με τον οργανισμό “Represent Us”, που μάχεται κατά της διαφθοράς.

Το ζευγάρι, λοιπόν, απεικονίζεται το 2055 και απευθύνεται στον κόσμο του 2021 προβάλλοντας ένα όραμα για ένα μέλλον που είναι κατεστραμμένο, κυρίως επειδή το νομοσχέδιο για τα δικαιώματα ψήφου έχει αποτύχει.

Έτσι, λοιπόν, υποστηρίζουν ότι το νομοσχέδιο που ζητά την επέκταση των δικαιωμάτων ψήφου πρέπει να εγκριθεί από το Κογκρέσο αλλιώς τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Στο “Transmissions from the future” το ζευγάρι, το οποίο ζει ήδη sτο 2055, παρουσιάζει δύο ηλικιωμένους που αγωνίζονται για την ελευθερία και προτρέπουν τους ανθρώπους να «σώσουν τη δημοκρατία όσο μπορούν».

«Είστε η μόνη ελπίδα μας, η Αμερική που γνωρίζετε δεν υπάρχει στο μέλλον μας. Η δημοκρατία είναι νεκρή. Δεν έχουμε φωνή. Αυτό το μέλλον έχετε τη δύναμη να το αλλάξετε. Σώστε τη δημοκρατία όσο μπορείτε», ακούγονται να λένε. Ακόμη, στο τέλος του σποτ ο ηθοποιός παροτρύνει τον κόσμο που τον ακούει να πει στην κόρη τους Daisy ότι την αγαπά.

Katy Perry και Orlando Bloom στην πρώτη τους συνεργασία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ KATY PERRY, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ