Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας πραγματοποίησαν τη βόλτα τους με τα δίδυμα παιδιά τους στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ο μουσικοσυνθέτης κάνουν συχνά εξόδους με τα παιδιά τους, τα οποία από τότε που ήρθαν στη ζωή γέμισαν την καθημερινότητά τους με φως. «Η μητρότητα είναι μια τεράστια αλλαγή στη ζωή μιας γυναίκας. Για μένα, είναι σαν να έχω κάνει επανεκκίνηση. Οι προτεραιότητες, οι στόχοι και οι φιλοδοξίες μου έχουν μπει πλέον σε μια τελείως διαφορετική προοπτική. Ξέρω βέβαια ότι έχω μπροστά μου μια μεγάλη διαδρομή, η οποία όμως είναι συναρπαστική́», είχε αναφέρει η ίδια στη συνέντευξή της στο περιοδικό HELLO!

Όλγα Κεφαλογιάννη

Η Όλγα Κεφαλογιάννη φροντίζει να περνά χρόνο με τον γιο και την κόρη της, και τον σύζυγό της φυσικά, και παρά το βεβαρημένο της πρόγραμμα βρίσκει χρόνο για την οικογένειά της. «Εμάς μας έχει φέρει ακόμα πιο κοντά. Έχουμε συμφωνήσει ότι όσο προσπαθούμε για τα παιδιά μας τόσο θα προσπαθούμε και για τη σχέση μας, η οποία είναι εξίσου σημαντική», είχε επίσης επισημάνει στη συνέντευξή της.

Ο φωνογραφικός φακός απαθανάτισε την οικογένεια και η βουλευτής επέλεξε ένα street look, ενώ το puffer μπουφάν της σε μπεζ χρώμα μαγνήτισε τα βλέμματα. Μάλιστα, αποτελεί τάση!

photos: Νdp

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ