Η τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι και ο ηθοποιός Ορλάντο Μπλουμ περιμένουν σε λίγο καιρό το πρώτο τους παιδί. Αυτή την εβδομάδα, η κριτής του “American Idol” μίλησε για την εγκυμοσύνη της σε μια συνέντευξη στην εκπομπή “Karson & Kennedy”.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Κέιτι ρωτήθηκε εάν έχει σκεφτεί ονόματα για το μωρό και αποκάλυψε ότι αυτή και ο Ορλάντο δεν θα επιλέξουν κανένα όνομα πριν γεννηθεί η κόρη τους. “Δεν έχουμε ακόμη αποφασίσει συγκεκριμένα το όνομά της, γιατί νομίζω ότι έχουμε επιλογές και θα μας πει η ίδια … Θα την κοιτάξω και θα πω “Ω ναι, ναι, είσαι εκείνη. Είσαι αυτή”” είπε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Η Κέιτι επίσης παραδέχτηκε ότι αισθάνεται ανάμεικτα συναισθήματα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της στην καραντίνα, τα οποία κυμαίνονται από κατάθλιψη έως υπερβολική χαρά. “Ήμουν συναισθηματικά φορτισμένη, ήμουν αγχωμένη, ήμουν χαρούμενη, ήμουν ευτυχισμένη, είχα κατάθλιψη – τα είχα όλα αυτά. Ο κόσμος είναι σε μια άγρια εποχή και είναι μια άγρια εποχή για να φέρεις μία ζωή στον κόσμο. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι οι άνθρωποι είχαν ήδη τέτοιου είδους συζητήσεις πριν από χρόνια και έλεγαν ” Υπάρχει πολύ αβεβαιότητα στον κόσμο” Και τώρα πλέον, η κατάσταση είναι πραγματικά ασταθής” ανέφερε.

Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε επίσης τον ενθουσιασμό του Ορλάντο για το γεγονός ότι θα γίνει πατέρας σε μια κόρη. Ο ηθοποιός έχει ήδη ένα εννιάχρονο γιο από τον προηγούμενο γάμο του με το μοντέλο Μιράντα Κερ και ανυπομονεί να ξαναγίνει μπαμπάς. «Νομίζω ότι είναι πραγματικά ενθουσιασμένος για ένα μωρό κορίτσι. Λένε ότι τα κορίτσια είναι, ξέρεις, τα κοριτσάκια του μπαμπά. Έτσι θα είναι. Θα δούμε», είπε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ